View Single Post
  #88 (permalink)  
Vechi 08 sep 2009, 02:10:13
daniela-cristina's Avatar
daniela-cristina daniela-cristina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 04 sep 2009
Locaţie: fgfg, Romania
Vârsta: 35
Date: 173cm, 56kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Grupul celor care au intre 50 kg si 60 kg

Buna,
Scuze ca am ajuns si eu putin cam tarziu sa va raspund dar am fost foarte ocupata zilele astea.. .
In primul rand tin sa va multumesc pt primirea calduroasa!
in al doilea rand sa va zic istoria mea :
De prin clasa a-8a am avut ceva prb de sanatate si am fost nevoita sa iau vitamine + papa mult..cea ce a cam inceput sa imi placa si uite asa am luat in greutate vreo 20 si ceva de kg...toata familia zicea ca arat ft bine si ca asa sunt sanatoasa ..insa eu ma simteam ca o purcica mai ales cand mergeam la bunici si se mai trezea cine stie cine sa imi aminteasca cat de bine arat cu falcute .
Ma rog am trecut peste am mai scazut putin in greutate fara efort sau dieta si de cand am intrat la liceu pana l-am terminat am oscilat intre 60-65 kg ..la inaltimea mea s-ar zice ca e bine insa eu tot timpul am fost complexata de cum arat..am incercat sute de diete insa pana ma scapam la frigider..tot timpul gaseam scuze ca sa aman inceputul unei noi diete.
Dupa ce am terminat liceul..am inceput munca,si am plecat de acasa din cauza problemelor de familie ..si ori de cate ori ma simteam singura si suparat ma consolam cu mmmmmulta mancare..cand am ajuns la 68 kg am zis ca gata e cazul sa fac ceva..sincer mare lucru nu am facut doar ca ori de cate ori eram suparata fugeam repede de langa frigider sau faceam cate un ceiuc; in vreo 2 ani am scapat si de cele 10 kg .
Poate va intrebati ca ce ma nemultumeste...Daca ma vedeti imbracata ziceti ca sunt o scoaba ..daca ma vedeti putin mai dezbracata va dati seama ca sunt foarte disproportionala: nu am piept mai de loc ( 84 cm) pe spate si in zona abdomenului sunt plina de grasime (talia 68-69 cm).. iar picioarele sunt ca doua scobitori (solduri 93 cm)..tare as vrea sa scap de grasimile astea inestetice si sa tonific tot corpul,si am nevoie de niste sfaturi
Am inceput sa am mare grija la ce si cat mananc insa dulciurile astea ma omoara..simt ca lesin de foame daca trece o zi in care nu am mancat ceva dulce si nush cum sa fac sa scap de obiceiul asta prost...poate ma ajutati voi cu un sfat...
Va pupacesc!
daniela-cristina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1569 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1052 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]