View Single Post
  #882 (permalink)  
Vechi 20 sep 2012, 17:03:49
m1rela's Avatar
m1rela m1rela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Medgidia, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Mancat sanatos + miscare
Date: 165cm, 80kg
Mesaje: 4.265
Aprecieri acordate: 162
Am fost apreciat(a) de 264 ori in 184 mesaje
Smile Re: Rina 90"s (etaj XV)

Citat:
Anterior postat de lumimar Vezi mesajul
Fetele va pup!
Eu de astazi am renuntat la rina, din pacate,
am ajuns la 64,8 kg.
Poate intr-o zi o sa reiau dieta, cine stie?
Va doresc sa ajungeti unde v-ati propus, cat mai repede!!!!!!!!!!!!!!
Va imbratisez cu drag
Felicitari ,Lumi .Ma bucur ca ai slabit cat ti-ai dorit .Bafta in continuare la mentinere sau orice ai alege

Citat:
Anterior postat de plictisita Vezi mesajul
Salut fetelor, desi urmaresc de foarte mult timp site-ul, abia acum mi-am facut curaj sa ma bag in seama . De mult timp ma zbat cu kilogramele in plus, dar recent am inceput munca serioasa.
Dupa 2 luni de Montignac am slabit frumos 6 kg, dar in ultima luna din cauza mancatului haotic si nerespectarii in totalitate a regulilor am pus la loc 3 . Am aflat zilele trecute de dieta Rina si mi s-a parut nemaipomenita. Prima schimbare am vazut-o la colega mea de munca, dupa 2 luni slabise 12 kg. Eu ma gandeam sa pastrez principiile Monti si sa merg si cu Rina. Ar insemna sa am grija la IG pt ca in rest, meniurile se fac simplu.
Am citit in cartea dietei Rina ca daca in primele zile ai facut cateva greseli, ar fi bine sa o reiei. Prostia mea a fost ca azi am mancat mancarica de naut si am luat si cateva inghitituri de salata orientala care continea cartofi... Nu a fost nici Monti si nici Rina din partea mea, cum ar veni .
Voi ce credeti? Sunt curioasa si de cum ati fost voi la inceputul dietei si cu v-ati impacat in primele zile...
Va pup si jos cu kg! :*
Buna seara, plicti (cum te numesti? ) .Eu ce sa zic...imi place Rina ,m-am impacat bine cu ea din primele zile ...am gresit si eu la inceput ...dar nu voit ....ci din nestiinta.Dar fetele m-au corectat imediat si nu am fost nevoita sa reiau dieta de fiecare data ...am gresit dar am mers mai departe fara sa mai repet greseala .Am facut pauza cateva luni si am luat din pacate 3 kg .Acum am reluat Rina si sper sa mai slabesc macar 8-10 kg. .
Eu iti urez succes daca te hotarasti sa tii Rina alaturi de noi .Daca o tii corect si gresesti cat mai putin sigur vei avea rezultate frumoase .
m1rela, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
m1rela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2222 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1705 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 931 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]