View Single Post
  #8948 (permalink)  
Vechi 29 dec 2011, 00:27:08
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de elin Vezi mesajul
hei MADALICI multam pt suportul psyhik primit de la tine. Tot respektul, ai slabit foarte mult dar ce dieta folosesti? Ce zici de dunkan? Imi poate zice cineva ceva?
Eu am tinut o luna Dukan - 2 saptamani de atac si 2 de 1pp + 1pl. A fost destul de greu dar am slabit cam 11 kg. Dieta aceasta este totusi foaaaarte saraca in carbohidrati. Mult prea saraca as spune iar daca faci sport corpul are nevoie de ei ca sa arda grasimile. Si eu la randu-mi am primit sfaturi de la fete de pe forum care m-au ajutat enorm. Am facut asa si m-a ajutat enorm. Nu m-am infometat, nu m-am privat de foarte multe lucruri, mi-am permis cate o gustare mica si interzisa si cu toate astea am slabit. Ar trebui sa faci sport de minim 3 ori pe saptamana cate o sedinta de 45-60 de minute as spune eu. Neaparat sa incluzi cardio in programul tau. Mananca cam cu 100-150 de calorii mai putin decat metabolismul tau bazal calculat aici pe site (poti manca si foarte aproape de bazal daca faci sport ca tot slabesti). Daca vrei o dieta low carb, calculeaza-ti meniurile aici pe site si incearca sa mentii carbohidratii pe la 90-100 max 130 as spune eu. Nu este nevoie sa te chinui cu Dukan unde te privezi de foaaaarte multe mancaruri bune cand poti manca moderat, aproape tot ce doresti (ai grija cu grasimile totusi, eu aici am avut probleme). Iti poti permite chiar si o bucata de cozonac/chec dimineata cateodata. Daca ai intrebari, sunt aici. Mult spor la slabit!
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]