View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 31 oct 2014, 16:49:36
andreea2277's Avatar
andreea2277 andreea2277 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 aug 2013
Locaţie: Valenii de Munte, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa după o cură de slăbire eșuată
Date: 165cm, 65kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Am renunțat la carne brusc și de atunci am poftă de mâncare excesivă !

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
e f bine sa-ti faci dulce cu miere, dar din pacate ea devine toxica peste 40 g. poti folosi in loc sirop de agave sau, cel mai bine(daca iti place gustul) cu stevia.
normal ca e bine sa papi dimineata, la scoala poti sa-ti iei un sendvis cu paine integrala, o banana, fructe uscate, sau, cel mai bine nuci, alune,seminte crude. tin de foame si ajuta creierul in procesul de invatare.
cel mai important: ai voie sa manci orice, oricand, e decizia ta! nimic nu e interzis, trebuie insa sa cantaresti avantajele si dezavantajele si sa hotarasti dc merita! 2 linguri de mamaliga mancate cu o ciorbita/mancarica de legume nu o sa te impiedice la slabit daca iti place mult si daca mananci de max2 ori/sapt si nu la masa de seara, nu in aceeasi zi cu desertul.

sfatul meu: incepe treptat, nu face modificari bruste, ca sa nu acumulezi frustrari. concentreaza-te pe ce mananci, nu pe cat mananci. mai bine mai multe calorii de calitate decat mai putine dar care nu-ti aduc nimic bun!!!

iti urez mult succes!
Îți mulțumesc mult pentru sfaturile tale ! O să le iau în considerare .
andreea2277, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2097 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1580 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1323 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui andreea2277:
corinnef (01 nov 2014)