View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 02 nov 2011, 14:58:55
bijoou's Avatar
bijoou bijoou este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 25 sep 2011
Locaţie: ..., Romania
Vârsta: 35
Date: 164cm, 54.9kg
Mesaje: 23
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grăsime excesivă dupa Binge Eating

Citat:
Anterior postat de miaumiau Vezi mesajul
salut, eu cu binge eating=ul ma lupt de f mult timp, din adolescenta, dar in ultimul an s-a accentuat si corpul meu s-a metamorfozat. Desi nu sunt f multe kilograme in plus fata de cat aveam, pur si simplu mi s-a schimbat conformatia. La aceeasi greutate nu ma mai incap blugii din trecut din cauza grasimii de pe copase si fese. Nu pot sa observ schimbari dupa sport/dieta sanatoasa din cauza ca la acteva zile bune, urmeaza unele rele.
Este o boala intradevar, greu de tratat din pacate.
Va doresc mai multa vointa decat am eu
sunt sigura ca ai vointa, asa ca nu te da batuta. din punctul meu de vedere e o problema mai mult psihica, fiindca parca cu cat mai mult incercam sa tinem o dieta cu atat mai dese sunt episioadele de binge eating. eu cred ca la mine a inceput in primul rand din cauza ca ma simteam singura si apoi pentru ca imi privam corpul de anumite alimente, lucru care m-a dus la acea pofta nestapanita de dulciuri si produse de patiserie.

la mine episoadele au inceput dupa ce m-am infometat o perioada si nu am consumat toate alimentele pe care organismul are nevoie si mereu m-am privat de dulciuri, lucru care m-a dus sa le consum in exces apoi. asadar, eu cred ca ar trebuie sa ne permite orice cu limita si sa inlocuim ce putem

intr-un singur an eu am avut anorexie, binge eating si bulimie si sincer nu doresc asta nimanui. si totul a fost la mine cam ciudat..am scapat de anorexie cand mi-am vazut colega de camera ca se infometa cu zilele si a ajuns ca un bat. ca sa nu ajung ca ea am dat in binge eating si de acolo in bulimie... de bulimie am scapat relativ usor, fiindca mi-am dat seama ca nu vreau sa-mi distrug viata cu propria mea mana, iar binge eatingul a fost cel mai greu... insa a trecut... acum pot sa treaca zile intregi fara sa mananc ceva dulce, si daca chiar am pofta imi fac o budinca sau ceva de genul.

eu am noroc ça nu mi s-a schimbat corpul si in ceea ce priveste grasimea e logic ca s-a depus, mai ales pe abdomen si coapse, insa cu sport si masaj sper sa reusesc sa revin la forma initiala.

va pup!
bijoou, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1923 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1406 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat