View Single Post
  #9053 (permalink)  
Vechi 20 nov 2012, 11:27:32
Puffoasa's Avatar
Puffoasa Puffoasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 165cm, 103.8kg
Mesaje: 1.997
Aprecieri acordate: 216
Am fost apreciat(a) de 243 ori in 137 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de simonet Vezi mesajul
Stii ca medicul poate sa iti provoace nasterea pe la 34 de saptamani daca e sa fie ceva ... mai ai 10 saptamani pana atunci ...
eu cred ca am ramas insarcinate cam in aceeasi perioada, eu aveam dpn pe 9 martie ... si stiu ca pe 20 ian, de ziua mea faceam 34 de saptamani ... so ... tine-te tare, e important psihicul in perioada asta si bebe simte tot, tot!!


Ieri am avut lacrimile pana-n gat de cateva ori si m-am abtinut numa cu gandul la bebelina mea, nu am mai rezistat cand m-a sunat mama, pana la urma m-am descarcat , incerc sa nu ma gandesc... sa fiu cat mai optimista.
Incerc sa beau si mai multa apa, pentru ca beau cam 1 - 1,5 l pe zi maxim. Daca nu reusesc cu apa o sa-mi iau fructe din piata sa-mi fac freshuri poate pe alea le pot inghiti.
O sa iau si un magneb6 cu toate ca ginecologul mi-a spus ca nu ma ajuta cu nimic.. doctorita hematolog mi le-a prescris, cred ca ea stie mai bine ce ajuta sau nu la anticoagulare.

In mod normal bebe acum nu e in periocol. Valorile IR-urilor acum sunt in limita de sus, dar de acum pana la sfarsitul sarcinii ele trebuie sa scada in mod normal.
In schimb nu stiu ce sa fac, doctorul meu ginecolog nu are un eco cu doppler, nu e destul de performant...el ca doctor e foarte bun, dar am eu impresia ca nu-l ajuta ecograful. Poate ca-s obisnuita cu ecograful morfologic unde se vede orice... sau poate-s doar paranoica-n situatia de fata.

Suparata sunt, dar sunt pe mine...trebuia sa ma apuc de slabit mult mai inainte sa raman gravida... eu practic am slabit doar surplusul de la sarcina trecuta si ce am mai pus in perioada de dupa.

Se pare ca stratul de grasime de pe burta nu lasa serul se ajunga unde trebuie... cel putin nu in cantitatea care trebuie. Imi povestea doctorita ca acum se fac studii pe femei cu greutate de la 150 kg la 280 kg.
Ba chiar imi spunea ca are o pacienta insarcinata si are 260 kg .
Eu imi faceam griji ca am pus in 6 luni 12 kg, dar imi spunea ca are pacienta obeza care a pus intr-o saptamana si ceva si 10 kg si la sfarsitul sarcinii avea aproape 80 kg in plus. Am ramas proasta!!
Nu va mai spun cate discutii am auzit intre doctorita si alte pacinete, te apuca groaza, i-am multumit lui Dumnezeu pentru ca sunt cum sunt si nu am boli grave...

M-am intins cu vorba... oricum va multumesc ca-mi sunteti alaturi.. asa greu imi e ... si asa ma apuca dorul de mama.
__________________
Jurnal Puffoasa
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii
Puffoasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2366 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1849 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Puffoasa:
happygirldiana (20 nov 2012)