View Single Post
  #92 (permalink)  
Vechi 05 aug 2013, 22:55:10
lina20's Avatar
lina20 lina20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 iul 2010
Locaţie: Bacau, Italia
Vârsta: 34
Dieta: nutritionist
Date: 167cm, 66kg
Mesaje: 81
Aprecieri acordate: 5
Am fost apreciat(a) de 26 ori in 21 mesaje
Implicit Re: Jurnal lina- vreau sa scap de mancatul compulsiv!!!

Citat:
Anterior postat de 040489 Vezi mesajul
Parerile sunt multe si diferite, chiar de la un specialist la altul. Ma bucur ca te ti de treaba si nu urmezi sfaturi haotice. Tine-o tot asa...Bravo...vei vedea rezultate cu siguranta!
Multumesc frumos de incurajare... Cum spuneam in posturile anterioare... Inainte eram adepta dietelor hiperproteice(southbeach, dukan, etc) , insa abia acum constientizez ca nu au facut decat sa imi accentueze pofta de carbohidrati in special acei rai=dulciuri, ajungand sa am episoade de hiperfagie( mancat compulsiv). Nu exagerez cand spun ca ajungeam in astfel de situatii sa mananc vreo 6-7 mii kcal intr-o zi!!!!! Nu mi-e rusine sa spun ca bagam in mine ciocolata, croissante si alte minunatii pana plesneam, si sperand ca de maine sa trec la dieta( evident low carb ). Oricum cine stie cunoaste... Asa m-am pierdut 4-5 ani din viata: eram prinsa in cercul vicios hiperfagie-dieta hiperproteica. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu... Si acum ma lupt cu unele pofte, insa mi-e mult mai usor sa spun nu... Sper sa uit de mancatul pe fond compulsiv si sa devin o persoana NORMALA
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...siv-12372.htmlJurnalul unei (foste - SPER)''mancacioase'' pe fond emotional
lina20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]