View Single Post
  #93 (permalink)  
Vechi 01 apr 2010, 12:41:58
Liviutzza's Avatar
Liviutzza Liviutzza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Mesaje: 4.356
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal alinutza656

Citat:
Anterior postat de alinutza656 Vezi mesajul
Draga jurnalule,cu toate ca sunt mebru al acestui site de prin noiembrie anul trecut abia pe 1 februarie am hotarat sa imi schimb stilul de viata pentru ca nu ma mai simteam bine in pielea mea.Asadar astazi se implinesc doua luni de cand sunt oficial printre viitoarele slabute (deocamdata nu sunt una dintre ele...dar voi fi).
In aceste doua luni am slabit aproximativ 6-7 kg ceea ce e foarte bine.Nu mi s-a parut foarte greu facand exceptie de prima luna cand ma gandeam parca numai la mancare...acum m-am mai obisnuit.
Ideea e ca ma simt foarte bine cand imi spune cineva ca am mai slabit,cand bunica mea imi spune sa mananc ca mi-a ramas numai nasul,cand mama imi spune ca sunt urata mai slaba...chiar si de la tata am primit un asemenea compliment zilele trecute..."mi se pare mie s-au te-ai facut mai urata?" conform principiului omul gras e si frumos.Ca raspuns le spun ca sunt in perioada de tranzitie si sunt frumoasa ori grasa ori slaba.Oricum eu ma simt mai bine asa si cred ca sunt mai frumusica(nu mai am ditamai falcile) si uitandu-ma azi dimineata in oglinda am observat ca incep sa fiu mai sexy.Plus ca au inceput sa imi vina niste hainute preferate pe care nu am putut sa le mai port,dintre toate o gecuta neagra pe care o am din clasa a 10,la care nu am renuntat in speranta ca o voi mai putea inchide vreodata.(si acum pot sa o port,e perfecta).Va multumesc ca existati prin jurnalele voastre pe care le rasfoiesc zi de zi si fur din experienta voastra.
Alinutza felicitari!Cu siguranta vei deveni o slabuta superba!Ce dieta ai adoptat?in ce mod ai dat aceste kg jos?
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]