Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #936 (permalink)  
Vechi 19 feb 2014, 13:07:53
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul


mda, nu e prea fericită combinaţia. depinde şi cât mănânci, întotdeauna.
eu nu pot cu zi de fructe, am încercat pe vremea fulguţei, dar decât să mănânc o zi de fructe mai bine nu mănânc deloc, şi tot mi-e mai puţin foame. mie fructele îmi fac foame (cu excepţia bananelor, desigur), dar nu foame, nu mai văd pe unde merg!
seara se zice că mai degrabă proteine cu verdeţuri, decât carbo...



auleu, eu cred că la sărăţele dădeam iama precis! la dulciuri mai pot să mă opresc, dar sunt haplea, mi-e uşor să mă opresc dacă ştiu că mai e o tavă în faţă şi-s toate ale mele, altminteri nu



ăştia sunt minunaţii albaştri. mi se pusese pata pe ei acum câteva săptămâni, şi tot nu i-am găsit, iar ieri, surpriză!, îi aveau. şi numărul meu!




eu nu mi-aş fi făcut, că nu prea dai jos cu mămăliga, dar aşa a fost oferta, n-am mai făcut fiţe. o să încerc să nu exagerez cu cantitatea.
mie humusul îmi place mult, ţin mereu năut fiert în congelator; odată dezgheţat, în cinci minute l-am făcut. pun usturoi, ulei de măsline, tahini, ceva apă să meargă blenduit, un strop de sare şi gata. e o sursă bună de proteine şi e foarte gustos.
Ziua de fructe nu e usor de tinut , dar nici chiar asa greu, in schimb in ziua urmatoare, te simti minunat, mult mai supla pt. ca elimini apa si cu 1 kg. in minus.
Albastrii tai intr-adevar sunt minunati, bine ca ti-ai gasit nr. tau
Iar pt. humus , nu stiu ce e tahini
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]