View Single Post
  #9579 (permalink)  
Vechi 26 mai 2012, 07:43:42
Puffoasa's Avatar
Puffoasa Puffoasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 165cm, 103.8kg
Mesaje: 1.997
Aprecieri acordate: 216
Am fost apreciat(a) de 243 ori in 137 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Buna dimineata!
Astazi nu va fi o zi prea buna in ce priveste dieta si nici n voi incepe RIna, Pufa, iertare dar nu e cu intentie.....De ce nu incep RIna?
Pentru ca aseara mi-a crecsut tensiunea foarte rau, pentru ca imi vajaia capul in cel mai mare hal, eram amaetita si probabil am facut si o cadere de calciu pentru ca am amortit si eram alba ca varul.....Nu am mai putut sa imi pregatesc pachet pentru azi, s-a ocupat sorela, mi-a facut niste sandwhichuri (paine alba cu pate de porc parca, cascaval feliat si nu mai stiu ce, trebuie sa o intreb sa stiu ce pun in meniu,,,,), mai am un iaurt cu fructe la mine si 2 kiwi....Am trecut aseara pe la market si am mai luat una alta pentru casa, asa ca a facut si ea pachet cu ce luasem pentru pachetul lui iubi....
AM trecut pe la farmacie si am luat 3 fiole de calciu si vitamina sa fac 3 zile, poate ma mai pun un pic pe picioare.....
Sunt la serviciu acum, o sa fie tambalau pe aici, au fost astia iar cu toate rudele sefilor in club.....E hotelul aproape plin, ocupat de ei, gratuit....Ma rog, nu mai conteaza.Astazi nu am chef de nimic....Sunt sfarsita, terminata si fara puteri si satula de tot!

Nu-i problema femeie!!
Acum intelegi dc ma tineam de capul tau cu odihna asta? Vezi ca foarte bun este Calciu D3 , mie asta mi-a recomandat doctorul cand am facut o criza de spasmofilie.. dar si cand am pierdut sarcina ca eram anemica.
Nu te mai stresa , nu bea cafea si nu fuma zilele astea pana te mai pui pe picioare.
__________________
Jurnal Puffoasa
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii
Puffoasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2366 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1849 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]