View Single Post
  #9738 (permalink)  
Vechi 04 dec 2010, 16:23:20
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de mvthebest Vezi mesajul
Cu ce poti sa inlocuiesc mamaliga? Am inceput sa exagerez cu ea Ingrasa chiar dak e facuta doar din faina de malai+apa+sare?
eu un timp tot mancam multa mamaliga dar vrio 2 zile n-am mai consumat si apoi am uitat ca este si asa ceva eu nu mai stiu ce ingrasa sau nu...dupa ce tii mult timp o alimentatie sanatoasa ingrasa orice ce nu ai consumat in acel rastimp
Eu mai mananc painite crocante din secara sau grau integrale cind vreau sa pap cascaval sau ceva ce se unge pe paine deobicei ca cascavalul sau gemul fara nimic nu merge azi am mincat 50 gr dim si 50 acum.(cam mult)
off,fetelor de vrio citeva zile bune tot umblu sa imi caut o scurta pt iarna si nu gasesc,m-am plictisit,nimic nu-mi place,cu nimic nu-mi sta..sau e problema in figura mea,care ma irita de la un timp ca am burta si colacul mare sau scurtele is aiurea... mi-a placut una singura dar mi-era mica iar cu o marime mai mare statea prea larga la piept deja si eu nu suport hainele largi pe mine,mai ales ca vreau sa mai slabesc si apoi va sta ca un sac..chiar ma intreb,e oare problema in figura mea sau in faptul ca nu-mi plac hainele respective pur si simplu
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]