View Single Post
  #9789 (permalink)  
Vechi 09 ian 2014, 20:45:36
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Diana D Vezi mesajul
Iubita e wassa 21 % fibre si merge combinata si la gl si la pl :*

Baietelul Florentinei de 2 ani si putin are leucemie , au aflat in decembrie si acum face chimio
Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Diana, eu nu cred ca o cunosc pe Florentina, dar imi pare rau pt baietelul ei...
Ralu, uneori consum iaurt la md proteino lipidic pt ca ma ajuta la digestie si are calciu. Eu nu respect monti 100%, nu te lua dupa mine, dar majoritatea fetelor de aici au slabit adaptand monti.
Din pacate am si eu in anturaj o fetita cu leucemie. Nici nu mai pot/vreau sa vorbesc... Iar baietelul celei mai bune prietene are tulburari de spectru autist. In traducere, fiindca l-au depistat si au inceput terapia inainte de 2 ani, se recupereaza bine si nu e complet pierdut, dar... Nu mai... ce sa mai... cred ca de-aia nici n-am mai intrat la mamici. Imi pare rau, dar de cand sunt mama lucrurile astea ma afecteaza si mai rau. Si chiar nu mai sunt apta. Mara are nevoie de mine intreaga, vesela, puternica, nu deprimata si plina de angoase. Asa cum nu mai discut si nu ma mai interesez de teme politice. Imi pare rau. Nu e ignoranta sau nepasare. Sunt doar intr-o perioada in care am nevoie sa ma protejez mai mult pe mine...
Aoleu... acum sa nu intelegi ca insinuam sa nu vorbiti despre de-astea... Departe de mine sa pun cenzuri!!!! Am dat doar drumul la un sir de ganduri!

Nu e vorba ca ma iau sau nu dupa tine. De la fiecare din voi invat. Nemaifiind demult pe-aici, nu fac diferenta inca. Acum am inteles. Este o abatere constienta, controlata. S-a abordat de multe ori in timp subiectul asta al lactatelor integrale, al uleiului crud de masline la mese glucidice. Mi se pare foarte pertinent! Dar asa eram obisnuita, ca ne controlam si ne trageam reciproc de maneca. Eu de-aia intreb. Tare as vrea sa faceti asta si cu mine!
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui RaluR:
Diana D (09 ian 2014), lidiuta (09 ian 2014), VAmedeea (09 ian 2014), VentoFreddo (13 ian 2014)