View Single Post
  #98 (permalink)  
Vechi 18 iun 2012, 13:58:44
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Aerobic - Fitness

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul

Da, eu am filmuletele in calculator.
Eu sambata si duminica le iau ca zile libere, in care incerc sa ma odihnesc, sa fac plimbari (tot e o activitate fizica, dar nu foarte solicitanta)...

Apoi suprasolicitarea este un subiect foarte interesant de discutat, pentru ca depinde de fiecare individ in parte. Eu cresc numarul de minute treptat, din pacate dar si din fericire nu pot sari direct la o ora de "topaiala extrema", nu ma tine nici inima si nici picioarele si nici nu vad rostul supra epuizarii de la bun inceput.

Nu vreau sa depasesc 90 minute de antrenament pe zi (asta cand o sa ajung in timp la 90 de minute), nu ma intereseaza performanta si sunt adepta unui efort fizic constant, daca nu fac aerobic compensez cu mers pe jos si tot asa. E mai aiurea sa "cazi" de la 2 ore de un antrenament forte la un an sau 2 ani de nefacut nimic, nu vad logica unui astfel de comportament extrem.

Sportul este o activitate pe viata, nu pentru cateva luni, exact ca si o alimentatie sanatoasa. Chiar daca avem perioade in care nu il practicam intr-un mod intens, trebuie macar sa mergem pe jos, sa dansam acasa... am si eu perioade cand pur si simplu nu am chef de ceva mai solicitant
Am inteles

Deci, ma bag si eu, voi face cam de 4-5 ori pe saptamana si voi intra aici ca sa spun ce am facut in ziua respectiva. Va fi un program variat, nu voi urmari un program anume.

Vreau sa fac o data pe saptamana spinning pentru efectul cardio foarte bun (mai am nevoie sa ard grasime prin mai multe parti ) si in rest aerobic - tot cardio sau forta.

Azi am prima ora de spinning, ma duc la normal, nu am avut curajul sa ma duc la advanced - sper ca peste o luna sa ma duc si la un advanced

Diseara ma masor si vin la raport
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat