View Single Post
  #99 (permalink)  
Vechi 02 sep 2010, 09:27:29
Gea's Avatar
Gea Gea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 17 feb 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 170cm, 68.5kg
Mesaje: 2.168
Aprecieri acordate: 1.045
Am fost apreciat(a) de 1.229 ori in 521 mesaje
Implicit Re: Jurnal Gea - o mamica in devenire

Citat:
Anterior postat de simonet Vezi mesajul
buna draga mea!
iti multumesc pentru raspunsul promt si complet
imi pare rau pentru discomfortul tau, pentru durerile pe care le ai, insa, poate se poate face ceva, si cu dormitul in naumite pozitii e o probleme. Poate ar trb sa consulti in medic cu privire la durerile de genunchi si spate.
si mie mi se umfla picioarele, dar mi se umfla de obicei nu neaparat acum in timpul sarcinii, eu stau cu ele in sus zilnic, cateva zeci de minute, ma masez cu o crema cu mentol pana la genunchi, e f urata senzatia de picioare umflate.

Piciorul sufera modificari in sarcina, si eu am auzit asta, si ca poate creste marimea lui cu un numar, insa am inteles ca daca purtam incaltaminte cu un toc f mic e mult mai bine decat fara tot, desi eu inca nu m-am conformat, am renuntat la tocuri de tot, desi zilnic eram cocotata pe ele

Bravo, ai ajuns la jumatatea sarcinii inca pe atat si iti vei strange puiul in brate, felicitari, si ai grija in continuare de mogaldeata ce creste in tine

Eu deja am burta, insa nu imi dau seama daca este numai de la balonare sau si de la bebe. astazi intru in 12 saptamani asta inseamna ca e ultima saptamana din primul trimestru, sau se calculeaza altfel? am vazut fel de fel de calcule!

multumesc inca o data, te pup, sa ai un week-end asa cum ti-l doresti!!
Buna Simonet
Multumesc de urari Legat de varsta sarcinii, eu stiu ca se calculeaza prima zi a sarcinii ca fiind prima zi a ultimului ciclu menstrual. De atunci se calculeaza si saptamanile. Dar si medicul poate sa confirme la ecograf, exact perioada sarcinii. Felicitari oricum Poate ca incepe sa miste, dar sa stii ca s eu aveam probleme in acea perioada, nu stim daca bebe misca sau sunt balonari Asa ca am considerat ca prima miscare a avut loc in saptamana 14, cand am simtit fluturasi in burtica.

Acum duminica am simtit primul sut Stateam intinsa in pat si am simtit ca bebe incepe sa miste. Din curiozitate am pus mana si l-am mangaiat. Si mi-a tras un pumn in mana Asa ca l-am chemat si pe sotul sa simta si el. Iar cu el nu s-a mai jucat, i-a miscat de tot palma, ca a ramas socat , nu se astepta sa prinda asa forta. M-am emotionat asa de tare, ca mi-au dat cateva lacrimi Nu ma asteptam sa fie asa intens momentul. A fost ceva special, mi-a placut la nebunie

Ieri dimineata m-am rasucit pe spate si iarasi m-a trezit bebe cu un sut in burta ca am deschis instant ochii speriata, nu stiam ce s-a intamplat Apoi au mai venit si altele, dar mai reduse, abia se simteau cu mana.

Oricum, de acum ma voi bucura impreuna cu sotul de "voiosia" si dansurile bebelului Sotul crede ca va fi baietel, la ce forta a avut cand l-a lovit in palma Vom vedea

Voi mai veni cu vesti, sper ca la fel de grozave, data viitoare

Sanatate multa si o zi minunata tuturor
__________________
Sarcina bebe 1: 66 kg + 25 kg = 91kg
Dupa nastere: 79 kg, inceput slabire: 86.5kg
25.09.11 - 15.03.13 = - 21kg > 65.5 kg
Sarcina bebe 2: 66 kg + 16 kg = 82 kg
Dupa nastere: 75 kg, inceput slabire: 71.5 kg
12.10.15 - 20.12.15 = - 6.5kg > 65kg
Gea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat