View Single Post
  #994 (permalink)  
Vechi 14 nov 2011, 14:19:09
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de MIRUTZA Vezi mesajul
Pai atunci spune mai des ca esti la dieta...daca functioneaza asa bine si uite daca o zici de 3 ori...iti si atingi targetul

Mult succes in lupta cui kg.
Saptamana asta incep si eu pregatirile si de saptamana viitoare trec la atac...asa ca a mai aparut o mamica care se va lupta cu kg in plus. Eu as visa sa dau jos 8-9 kg, zic asta unde sunt o persoana care a incercat multe in materie de slabit si care slabeste ffff greu si lent. Dar nu se stie, poate dupa nastere observ ca s-a schimbat ceva si poate voi reusi. Trebuie sa fiu optimista!

Cat am citit pe aici pe forum...pitica mea a adormit in scoica...grea viata asta de bebelus
eu vreau 20 de kg... bine asta cred ca se va intampla dupa ce termin de facut copii...
targhetul pentru Craciun nu cred ca mai am sanse sa-l ating dar sa fie cat mai aproape..

fain ca ti-a adormit..
al meu nu adoarme singur...si adoarme greu si daca moare de somn... mi tare greu cu somnul cu el.. asa am fost si eu.. numai dupa ce am crescut mi-a placut sa dom... nu se lasa la somn nici cum... numa atunci cand vad ca nu mai poate il pun ori in carucior si-i fac in fata in spate vreo 5 min, ori in scoica il leagan.. da mai mult doarme cu ochii deschisi... motaie
intr-adevar afara doarme si 4 ore, dar mi frig sa stau atata cu el acuma

nu mi bine cu programul asta cu culcatul devreme... aseara la 10 dormea dar la 6 in picioare.. si tati merge la lucru si se trezeste la 8.....si si is rupta toata ziua daca ma trezesc la orele astea..plus inca 2 treziri pe noapte.. o mai tin o saptamana asa si daca vad ca nu se regleaza nici cum trec inapoi la ora de culcare 11-12..si apoi stiu ca de la 12 la 5 dorm.
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat