View Single Post
  #999 (permalink)  
Vechi 14 nov 2011, 23:13:20
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Buna mamicilor! Si eu am o fetita de aproape 10 luni (facem pe 18). Este vioaie si foaaaaaarte vesela. La cabinetul medicului de familie asistenta ii spune "ranjita" pt ca rade la toata lumea tot timpul.
Am insa o problema maaare cu ea. Scuipa cand ii dau de mancare cu lingurita. Ma stropeste mai ales daca este mancarea mai subtire
(mai groasa este mai greu dar reuseste si asa) . Ar trebui sa ne vedeti pe amandoua, eu am supa si cereale pe ochelari si pe fata iar covorul din jurul scaunului inalt, impreuna cu scaunul, sunt pline de papica.
Nu stiu ce sa mai fac cu ea. Daca dau pe desene animate se uita si daca ii place desenul nu mai scuipa ca e atenta, dar daca nu ii place continua si mai tare. Asta nu pentru ca nu-i esdte foame. O face de placere pura.
Va rog, daca ati trecut prin asa ceva, cum ati gestionat situatia. Ce sa incerc?
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat