Re: Jurnal Kartika
Iubire,am incercat dar nu stiu de ce nu merge:-o
|
Re: Jurnal Kartika
Am facut tot ceea ce a scris slabuta in instructiuni.Acum, chiar daca am facut tot ceea ce a scris ea nu inseamna ca am facut si bine;;)
|
Re: Jurnal Kartika
Sasy,daca eu as fi elevul tau si ti-as pune urmatoarea intrebare,ce mi-ai raspunde?
-la ce servesc,,thanks,, si ,,favorit,, eu de ce nu le am pe amandoua? -Sa nu-mi dai nota:)) |
Re: Jurnal Kartika
Multumesc,Sasy!Am gasit postarea Slabutei referitor la ceea ce te-am intrebat.Ma misc un pic mai greoi,dar cand m-am nascut eu nu se inventase internetul;)
|
Re: Jurnal Kartika
Noapte buna la toata lumea!Deja maine s-a facut azi...sa aveti un sfarsit de saptamana pe masura sufletelor voastre.
|
Re: Jurnal Kartika
Citat:
Esti un elev silitor care cauta informatia si o si gaseste. Felicitari! A da???? Eu, cand m-am nascut..... nici macar energie elctrica nu aveam.:)):)):)):)):)) |
Re: Jurnal Kartika
Multuesc pentru vizita si felicitari, draga mea!>:D<
Nu stiu de ce la mine nu apare "jurnal Kartika" dupa mesajele tale. Sigur ai setat tot cum trebuie ? Adica ai pus la semnatura link-ul de la jurnalul tau? Pentru a intra la tina in casuta trebuie sa merg pe cai ocolite: Jurnale- jurnale peste 50 - jurnal kartika. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...Pq3qRbiq29AfTg |
Re: Jurnal Kartika
Buna ziua,jurnalule!
Eu trebuie s-o iau metodic,pe puncte ca altfel...ma pierd;) O intrebare pentru Slabuta,pot? Eu sunt un om vesel,poate si acest aspect m-a ajutat sa trec cu bine(cat de bine )numai eu stiu peste multeeee...am voie sa glumesc ...cu mine in jurnal,jurnalul meu?Doar aici si-n limitele bunului simt. |
Re: Jurnal Kartika
Meniul meu de azi .
MD :rulada din piept de curcan cu branza feta si ardei. -400ml ceai din plante. G -400 ml cappuccino(un plic de 13g +o pastila de indulcitor+apa calda).Folosesc mereu cantitatea de 400 ml pentru ca atat are cana mea. MP:piept de curcan facut in folie la cuptor, -putina mozzarella,dovlecel fiert si cu mult busuioc verde tocat,ulei de masline. -400 ml ceai din plante. G -un pumn de alune(nedecojite) -mozzarella -400ml cappuccino C -400ml ceai din plante Dupa masa gustarea o iau intre 17-18 pentru ca la cina am doar ceai. - |
Re: Jurnal Kartika
Maine,luni 22.10 meniul meu are ca baza fasole boabe+
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 12:48:29. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.