forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/)
-   Retete Montignac Faza I - Panificatie (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-panificatie/)
-   -   paine montignac (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-panificatie/paine-montignac-831.html)

VAmedeea 13 oct 2011 08:50:59

Re: paine montignac
 
Citat:

Anterior postat de DexterLab23 (Post 804404)
Poate unele/unii nu stiu, dar Nr. 1 cauzator de moarte si boli la/in oameni e GLUTENUL,
da ati citit bine. Chiar mai mult, la persoanele care prezinta o intoleranta la gluten
(oare credeti ca toate persoanele tolereaza glutenul ?!) provoaca automat diabet de tip 1.

Ba chiar cuvantul "gluten" e in latina si tradus inseamna "licipi"

Cu asta ii sfatuiti pe oameni sa isi faca mancarea, cu lipici ??!!

Ce rost are sa renunti la atatea si sa manci lipici in schimb ?

E adevarat ca glutenul se gaseste in grau, secara, orz, ovaz, dar e una cand mananci astea si alta cand manaci o cantitate mai mare extrasa din ele prin procedee chimicale.

P.S. Acest mesaj nu e o gluma !

Dexter, multumim mult de informare. Te cred cand spui ca acest gluten extras din cereale este nociv asa cum am citit (se pare ca s-a si demonstrat f. clar treaba asta) ca proteinele din lapte favorizeaza aparitia si inmultirea celulelor canceroase. Stiu, greu de crezut!
Dar acum fiecare face ce vrea. Si pana la urma eterni nu suntem, mai devreme sau mai tarziu tot murim, e dreptul fiecaruia sa aleaga cat de mult doreste sa se protejeze sau sa se bucure de mancare.:)

zorzonica 22 oct 2011 20:44:48

Re: paine montignac
 
Voi la ce temperatura bagati painica la cuptor? Eu am cuptor electric si am citit pe aici ca voi o puneti la foc mic. Dar cum eu nu pot regla intensitatea flacarii ci doar a temperaturii, nu stiu la cat sa o las ca sa fie facuta si la mijloc si sa nu se arda coaja.

VAmedeea 27 oct 2011 20:19:53

Re: paine montignac
 
Citat:

Anterior postat de zorzonica (Post 824550)
Voi la ce temperatura bagati painica la cuptor? Eu am cuptor electric si am citit pe aici ca voi o puneti la foc mic. Dar cum eu nu pot regla intensitatea flacarii ci doar a temperaturii, nu stiu la cat sa o las ca sa fie facuta si la mijloc si sa nu se arda coaja.

160 - 180 de grade. in general las cuptorul pe 160 de grade, chiar daca se face mancarea mai greu. Dau mai tare doar la sfarsit ca sa se rumeneasca. :-*

zorzonica 29 oct 2011 17:57:58

Re: paine montignac
 
Citat:

Anterior postat de VAmedeea (Post 829344)


160 - 180 de grade. in general las cuptorul pe 160 de grade, chiar daca se face mancarea mai greu. Dau mai tare doar la sfarsit ca sa se rumeneasca. :-*

Ok mersi mult!


Ora este GMT +2. Ora este acum 10:52:57.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO