View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 26 aug 2012, 23:41:17
Slabuta's Avatar
Slabuta / Marina Capațîna Slabuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Smile Caracterul femeii in functie de zilele saptamanii

Ce ziceti, vi se potriveste?


Femeia care s-a nascut in ziua de luni...
... blanda, visatoare si sensibila. Capabila sa se adapteze la o alta persoana si sa faca concesii. Ii este foarte greu sa traiasca singura. Ea simte nevoia de a impartasi caldura sentimentelor sale si devine cu adevarat femeie numai dupa ce devine mama.


Femeia care s-a nascut in ziua de marti...
... generoasa si pasionala in iubire. Ea seduce cu istetimea mintii, simtul umorului, precum si cu o dorinta pronuntata de independenta. Mai mult decat orice pe lume, ea iubeste libertatea si se teme de un singur lucru - monotonie, care poate stinge entuziasmul. Pentru ea, iubirea ar trebui sa fie un joc interesant. Nu are nevoie de o altfel de iubire.


Femeia care s-a nascut in ziua de miercuri...
.. iubitoare, senzuala si blanda, desi ascunde toate aceste trasaturi sub masca smereniei si retinerii. In relatiile de iubire are nevoie de incredere, sinceritate, coerenta. De aceea, ea nu are incredere in dragoste la prima vedere, pasiunea, care ar putea erupe si ... apoi sa se stinga la fel de repede. Pentru ea, sex-apeal-ul nu are legatura cu frumusetea exterioara, ci cu onestitatea si adevaratele sentimente.


Femeia care s-a nascut in ziua de joi...
... entuziasta, dornica de iubire. Nu ca ar fi fost prea sentimentala, pierduta in ceata iluziilor și viselor. Ea iubeste libertatea si aventura, dragostea de a trai, completandu-si in mod constant experienta. Aceasta atrage barbatii prin farmecul sau natural, spontaneitate si nu suporta ideea de a fi "legata cu forta" de cineva.


Femeia care s-a nascut in ziua de vineri...
...natura romantica si visatoare. Este atrasa de frumusete si tot ceea ce in mod direct sau indirect are legatura cu armonia. Ea seduce prin sensibilitate, senzualitate, blandete. In schimb, ea are nevoie de cineva care sa o consoleze, sa aiba grija de ea, sa o protejeze. Singuratatea emotionala o sperie, si numai in sanul propriei familii sau cu copiii, ea isi gaseste echilibrul spiritual absolut.


Femeia care s-a nascut in ziua de sambata...
... secretoasa, misterioasa, pentru ca isi exprima cu greu sentimentele sale. Este originala, independenta. Pentru ea, seductia ar trebui sa fie, in primul rand, inteligenta. Cuvintele "Te iubesc" se "rup" rar de pe buzele ei. Poate parea indiferenta, dar in adancul ei este foarte emotionala, iar sentimentele "fierb" in interiorul ei.


Femeia care s-a nascut in ziua de duminica...
... impulsiva si cu o vointa puternica. Aceasta este condusa de pasiune. Ea fie iubeste, fie nu iubeste - nu exista cale de mijloc. Are un comportament firesc, natural. Ea are nevoie sa se simta mandra de partenerul sau, pentru ca ea il alege. Ii este dificil sa faca concesii, sa-si limiteze propria libertate. Ea prefera barbatii supusi. Este dinamica si este adesea forta care pune lucrurile in miscare.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat