Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Termeni si conditii de utilizare forum (v1.6)

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
 
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 11 feb 2009, 17:11:38
vadmin's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Exclamation Termeni si conditii de utilizare forum (v1.6)

UTILIZAREA ACESTUI FORUM IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTĂRII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT.

Conţinutul paginilor acestui forum este protejat de legile dreptului de autor. Utilizatorul este de acord că, conţinutul acestui site (incluzând fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) este protejat de legile dreptului de autor şi nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres în scris al proprietarului Slăbuţe.ro.

Este interzisă scrierea/publicarea de texte/materiale, prin toate metodele de comunicare oferite de acest site, cu conţinut adult sau interzis prin lege, publicarea de mesaje/materiale cu scop publicitar, mesaje/texte copiate (exceptie fac materialele stiintifice, cu specificare sursa), publicare date de identificare sau de tip SPAM. Este interzisă publicarea de mesaje cu o sintaxă necorespunzătoare, sau limbaj necivilizat (cuvinte vulgare, cuvinte obscene, mesaje cu conotaţie sexuală), mesaje care nu fac parte din discuţia în care a fost postat (off-topic), mesaje despre aplicarea regulamentului, mesaje despre moderare subiecte si mesaje, mesaje scurte (2..3 cuvinte), mesaje compuse doar din iconite, mesaje care scad calitatea forumului, mesaje ce conţin date de contact. Toate mesajele care incalca regulamentul vor fi sterse fara anunt in prealabil.

Este interzisă publicarea de fotografii cu continut ilegal sau indecent. Aceste fotografii vor fi sterse fara notificare.

Fotografiile in care se prezinta persoane in costum de baie, persoane publice, exemple şi rezultate care nu apartin utilizatorului respectiv, vor fi publicate doar in albume separate si private, vizibile doar pentru prietenii utilizatorului in cauza. Fotografiile care nu respecta regulile mentionate anterior, vor fi sterse fara anunt in prealabil.

Este interzisă, prin toate metodele de comunicare oferite de acest site, publicarea de mesaje în altă limbă decât limba romană. Mesajele în alte limbi vor fi publicate doar împreună cu traducerea lor în limba română, în caz contrar vor fi şterse.

Este interzisă scrierea/publicarea de texte/materiale ce conţin denumiri de mărci comerciale, păreri despre mărci comerciale şi produse (acolo unde este permis în forum), dacă utilizatorul nu are cel puţin 30 de mesaje publicate în forum şi nu prezintă un minim de credibilitate pentru comunitate.

În locurile unde este permis, pentru utilizatorii care au peste 30 de mesaje şi un minim de credibilitate în comunitate, se permite maximum o părere în contextul subiectului în care este scris mesajul, despre un produs/serviciu/companie fără caracterizări la superlativ, scriere cu majuscule, culori speciale sau prezentare comercială. Mai mult de o părere despre un produs este considerată reclamă, mesajul în cauză va fi şters şi utilizatorului i se va aplica o sancţiune sau blocare cont în dependenţă de gravitatea încălcării.

Mesajele care conţin păreri subiective despre anumite servicii şi/sau produse (în locurile unde se permite în forum), mesajele care conţin descrieri cu o sintaxa inadecvată (totul majuscule, totul bold, colorat special, etc.), mesajele care nu fac parte din tema de discutie a unui subiect si/sau mesajele care descriu anumite produse/servicii prin superlative de tipul "super", "cel mai", etc. vor fi şterse fără anunţ în prealabil.

Toţi membrii care participă la o ceartă în forum, indiferent de cine este generată, vor fi Atenţionaţi prima dată, a doua oară li se va acorda Infracţiune şi a treia oară li se va suspenda contul. Mesajele care au facut parte din ceartă, vor fi şterse. Doar administratorii şi moderatorii în baza unei sesizări sau autosesizări au dreptul de a acuza şi sancţiona corespunzător un anumit membru al comunităţii care a încălcat regulamentul. Se consideră că persoana care face primul pas înapoi fără să încalce regulamentul şi fără să provoace, jignească pe cineva dă dovadă de mai multă atitudine pozitivă în comunitate.

Promovarea stilului de viata nesanatos, incurajearea si promovarea metodelor incorecte de slabit, alimentatie, sport, etc. si a unui comportament neadecvat, duce la restrictionarea dreptului de a scrie in forum, fara a restrictiona accesul la celelalte resurse.

Este interzisă scrierea/publicarea unei titulaturi profesionale, denumire de produse, mărci comerciale, denumiri de firme şi alte elemente promoţionale în denumirea de utilizator. Toate denumirile care încalcă aceasta regulă, vor fi corectate sau şterse.

Slăbuţe.ro îşi rezervă dreptul de a nu accepta, a modifica sau şterge materialele care nu se încadrează în termenii de utilizare a acestui forum, inclusiv de blocare conturi utilizatori, blocare adrese de IP, stergere conturi multiple pentru acelasi utilizator, fără anunţare în prealabil.

Conturile pentru care s-a efectuat blocarea (ban) nu vor fi şterse, ci vor fi păstrate ca 'Banned', cu menţiune la profil legată de motivul pentru care s-a efectuat acea blocare.

Se permite trimiterea de mesaje private utilizatorilor forumului cu nivelul mai mare sau egal de slăbuţă sau slăbuţ. Sunt interzise mesajele private ce conţin mesaje cu caracter publicitar, mesaje de auto promovare, mesaje de defaimare, calomniere şi cele care conţin legături către site-uri externe.

Se permite schimbul neabuziv de date de identificare personală prin mesaje private între două slăbuţe care au ambele peste 300 de mesaje.

In cazul unor sesizari legate de incalcarea regulamentului, se va face o verificare completa, exclusiv de catre administrator, atat a mesajelor din forum, cat si a mesajelor private, care apartin utilizatorilor, ce au incalcat regulamentul, pentru a identifica si cuantifica incalcarea si a putea acorda penalizarile de rigoare.

Mesajele care nu se încadreaza în termenii de utilizare a acestui site şi care au referiri către resurse inexistente sau care ar putea provoca proasta funcţionare a site-ului vor fi corectate "tehnic" prin eliminarea sau corectarea acelor probleme, dar fără alterarea conţinutului mesajului şi cu Motiv: Corectare tehnică: <<descriere>>.

Interviurile si articolele trimise de catre utilizatorii comunitatii Slabute.ro sunt donate cu titlu gratuit si devin proprietatea Slabute.ro, acest lucru fiind acceptat de catre autori implicit la trimiterea acestor materiale catre Slabute.ro prin toate caile de comunicare aflate la dispozitie (e-mail, forum, etc.). Aceste articole si interviuri vor fi evaluate si in cazul in care corespund normelor interne si termenilor si conditiilor de utilizare, vor fi publicate pe Slabute.ro cu specificarea utilizatorului care le-a trimis.

Toate materialele personale (albume, poze, mesaje, povesti de succes, etc.) publicate de catre utilizatori pe Slabute.ro (portal, forum, etc.), in momentul publicarii (indiferent daca au fost sterse ulterior) devin proprietatea Slabute.ro si pot fi folosite de catre Slabute.ro in materiale derivate fara anuntarea in prealabil. Este interzisa folosirea acestor materiale de catre cei care le-au publicat sau parti terte in scopuri comerciale sau oricare alte scopuri care ar produce daune Slabute.ro.

Subiectele de tip jurnal cu o inactivitate mai mare de 60 zile vor fi arhivate.

Ca excepţie se permit legături externe către imagini şi video care se încadrează în termenii de utilizare a acestui site şi ale autorilor ce le oferă spre publicare de pe site-urile dedicate pentru acest tip de resurse: youtube.com, video.google.com, flickr.com, imageshack.com si scribd.com. Restul resurselor se vor publica ca ataşament la postul respectiv.

Utilizatorul este de acord sa primeasca mesaje de tip newsletter din partea Slabute.ro, cu posibilitate de dezabonare prin mecanismele puse la dispozitie.

Comentarea aplicarii de regulament, insulta la adresa unui membru din administratia comunitatii sau membru delegat cu o anumita activitate in forum (Slabute Senior, Slabute cu Experienta, Slabute Lider) sau utilizatori ale caror activitati scad calitatea si deviaza de la directia comunitatii duc la suspendarea contului fara explicatii (atentionari, penalizari).

Acest regulament poate fi modificat oricând, fără anunţarea în prealabil a utilizatorilor şi intră în vigoare din momentul publicării.

Slăbuţe.ro şi afiliaţii ei nu sunt responsabili direct sau indirect de conţinutul postat pe forum de utilizatorii înregistraţi sau anonimi, această răspundere revenind utilizatorului care publică acel conţinut. Eventualele incălcări vor fi semnalizate către administratorii acestui forum şi se vor şterge acele articole dacă este cazul şi dacă încalcă legislaţia în vigoare.

Ultima dată editat de vadmin; 22 mai 2011 at 23:57:23. Motiv: Completare - Schimb date de identificare
Urmatorii 9 membri au apreciat mesajul lui vadmin:
angelamate (11 nov 2012), dollydoribr (06 feb 2015), ElenaLuiza (28 feb 2014), nicules (12 dec 2012), Q88 (26 feb 2013), ramorav (27 nov 2012), valeriaheres (04 feb 2013), VAmedeea (12 iul 2013), yoko49 (12 iun 2013)
 

Informatii despre slabit
forum, regulament, slabute, utilizare

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Nu apare imaginea la avatar cand scriu mesaje in forum... vadmin Forum 0 28 feb 2009 11:51:07

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole