View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 15 mai 2014, 07:44:30
Wildhoney's Avatar
Wildhoney Wildhoney este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2009
Locaţie: Galati, Austria
Vârsta: 35
Dieta: Hipocalorica
Date: 170cm, 111kg
Mesaje: 645
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 22 mesaje
Implicit Greutate foarte mare dupa nastere, help!

Buna ziua slabute! Apelez la voi intr-o problema cu speranta ca ma veti putea sfatui.
Inca de la inceput trebuie sa precizez ca intotdeauna am avut probleme cu greutatea si am fost o persoana supraponderala si chiar obeza.
Povestea mea o gasiti aici Am slabit in total 26 de kilograme...si inca numar si aici Jurnal Wildhoney - de data asta poate ma si mentin
Cel mai putin am cantarit 65 de kilograme (in 2010) si cel mai mult 95 (in 2013). Inainte de a ramane insarcinata am slabit pana la 84 de kilograme in cateva luni urmand dieta Dukan. In sarcina am inceput sa ma ingras incet-incet, nu stiu exact cate kilograme am luat pentru ca nu m-am cantarit inainte de a naste, la controlul de 8 luni aveam 108, deci cu 24 de kg in plus. Dupa ce am nascut, in primele 3 saptamani nu am avut absolut deloc pofta de mancare, orice fel de mancare imi provoca greata. Dupa 3 saptamani (si un tratament cu antibiotice pentru o infectie urinara) mi-a revenit si pofta de mancare, exagerata si in special pentru dulciuri, ceea ce a continuat pana acum la 4 luni cand efectiv mi-e frica de ceea ce vad pe cantar: 108 kg. Ma simt foarte greoaie, ma doare spatele, bebe creste si imi e din ce in ce mai greu sa o car in brate sau in marsupiu, ma doare spatele, zona lombara, cand urc pana la etajul 3 gafai parca as avea 100 de ani, ma dor genunchii etc. Problema e ca nu stiu ce cale sa adopt pentru a slabi,am inteles ca dietele foarte drastice determina corpul sa elimine toate toxinele in lapte. Am incercat sa renunt la paine si dulciuri dar imi e foarte greu, mai ales cu dulciurile. Inca o problema e ca nu prea am cum si cand sa mananc in timpul zilei, fata mea nu are program de somn fix si poata sa doarma si 10 minute dar si 2 ore, eu nu am de unde sa stiu, asa ca prefer sa mananc rapid ceva din frigider decat sa imi gatesc sau incalzesc mancare ptr ca nu o data mi s-a intamplat sa ramana mancarea pe masa pentru ca s-a trezit bb. Masa mea principala e dupa 8 seara cand ea adoarme si stiu sigur ca 2-3 ore nu se mai trezeste asa ca ma releaxez si eu si pot manca in liniste.
Ce ma puteti sfatui sa fac pentru a slabi? Cu bebe ies in fiecare zi la plimbare cate o ora doua dar ma dor toate de la cele 108 kg ale mele si 6.5 ale ei (o port doar in marsupiu, nu si in carut). Sportul iese din discutie pentru ca nu am cand, ziua programul meu e dictat de ea si sotul in cea mai mare parte lucreaza deci nu pot sa o las cu el iar cand doarme .. ei bine am zis mai sus cum e cu somnul.
Spre deosebire de celelalte dati cand am vrut sa slabesc acum imi doresc sa ajung macar la greutatea dinainte de sarcina pentru a putea tine pasul cu ea
__________________

Wildhoney, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2660 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2143 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1627 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat