View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 22 iun 2014, 13:10:21
delyrics's Avatar
delyrics delyrics este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 apr 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 65.8kg
Mesaje: 122
Aprecieri acordate: 42
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 33 mesaje
Implicit Jurnal Delyrics - slabuta dupa doi copii :)

Bun venit, dragi slabute, in noul meu jurnal Montignac!

Acum patru ani am slabit in jur de 10 kg cu dieta Montignac [favorita mea ], 7 din ele pe acest site si cu sustinerea fetelor de aici: Jurnal Delyrics - Partea 1

Apoi au urmat doua sarcini cu greturile aferente in care am renuntat la principiile montignac pt ca nu puteam manca altceva decat carbohidrati. In sarcini nu am pus prea mult 12, resp 11 kg, care le-am si dat jos in 3-4 luni dupa nastere cu alaptarea.

Dar apoi perioadele mai lungi de alaptare .... cu slabiciuni si pofte de dulce si nedormituri si rontaituri intr-una si-au spus cuvantul si am ajuns curand la mancat necontrolat, kg acumulate 'pe nesimtite' si sa nu mai incap in haine.

In 15 iunie 2014, dupa o nunta la care nu am incaput in nici una din rochitele care imi placeau si fiind la cumparaturi am ajuns sa probez marimea 46 am pus picioru in prag. A venit vremea sa fac un mic efort si sa ma intorc la un mod de viata sanatos si la un corp ingrijit, in care sa ma simt bine!

Din experienta am invatat ca pentru schimbari drastice ai nevoie de un plan si de o comunitate. De aceea ma bucur ca exista slabute.ro si m-am intors de data asta [sper] pt o lunga perioada de timp.

Va doresc la toate succes si nu va lasati pana nu ajungeti sa fiti multumite cu voi insiva!
__________________
Montignac faza I
reînceput în 15.06.2014

Jurnalul meu...
Acest membru apreciaza mesajul lui delyrics:
VentoFreddo (24 iun 2014)