View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 22 feb 2011, 20:59:47
Shania's Avatar
Shania Shania este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: RO, Romania
Vârsta: 34
Dieta: SPORTul - Cea mai buna dieta! :)
Date: 158cm, 98.6kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Post Ma bucur de rezultatele obtinute!!! Shania

In primul rand salutari si multe imbratisari tututor slabutelor si celor in devenire!!

Cam de aproximativ 2 saptamani frecventez zilnic aceasta comunitate si citindu-va pe fiecare in parte am inceput sa va cunosc putin, putin si-am decis sa-mi expun si eu ``povestea mea de succes``.


Am aproximativ 22 de ani si de pe la 15 ani din cauza unui stres teribil mi-am dat metabolismul peste cap, am inceput sa ma ingras incet dar sigur din nefericire, pana am ajuns si la probleme hormonale. Pe la 17 ani, indrumata de o matusa de-a mea imi procurasem niste pastile de slabit destul de costisitoare care au dat rezultate destul de bune aparent, slabisem enorm intr-o luna, insa cand ma bucuram mai mult a si aparut efectul yo-yo...De atunci si pana anul trecut pe 4 noiembrie am ajuns la 92 de kg si la 161 m ai mei, zau daca-mi placea ce vad in oglinda... In timpul asta tot ma gandeam ca ar fi cazul sa slabesc si mereu amanam de ``lunea viitoare`` pana intr-o zi ce-am dat pe net de-o carte scrisa de Dr. Gillian McKeith- Esti ceea ce mananci... intr-o zi am citit toata cartea si-am zis GATA... si gata a fost si asa va fi toata viata de-acum incolo. Am fost fumatoare inraita, dependenta oarecum de pepsi, cola, ciocolata si cafea cat mai tare.

Tot cautam retete minune inainte sa gasesc cartea respectiva si-am ajuns la concluzia ca mancand sanatos, voi duce o viata sanatoasa. Astfel dupa 4 luni de-acum de mancat sanatos, am scapat de probleme hormonale care ma duceau la infertilitate si bineinteles scad in greutate si ma bucur in fiecare zi de rezultatele vizibile.

Ma cataresc in fiecare luna pe data de 4, astfel pe 4 februarie cantaream 75,2 kg ceea ce inseamna 17 kg in 3 luni.

Cum am ajuns la succesul asa?

In primul rand, luandu-mi gandul definitiv de la sucuri, dulce, prajit, sare, zahar, grasimi, ulei(nici macar de masline-in salata folosesc zeama de lamaie sau otet da foate rar), carne de porc, vita, mezeluri, sunca, cascaval etc...
Carne: - doar peste orice fel si carne de pui sau curcan ( in medie 350 gr peste pe saptamana si 250 gr carne de pui/curcan)...
Multe cruditati: - ador sa mananc broccoli nefiert, nepreparat cu altceva... morocvi, pastranc, telina, radacina de patrunjel si chiar frunze nepreparate.
Lactate: - cam 250 ml pe saptamana si 250 gr de branzica de vaca
Oua: - doar fierte maxim 3 pe saptamana de obicei amestecate cu salata de spanac, varza etc.
Fructe: - orice fruct proaspat o masa pe zi imi este de fructe ( uneori)...
Ceai verde: - beau zilnic seara in jur la 150 ml
Dimineata obisnuiesc sa beau 200ml apa fiarta cu lamaie si ma simt fresh toata ziua.
Consum zilnic 3 litri de apa si nu e zi in care sa nu fac macar 30 minute de sport, iar o zi pe saptamana ajung la 3 ore.


Singurul lucru cu care ma rasfat si nu prea il consider dietetic desi l-am gasit recomandat de cineva avizat este teddy - are cam multi carbohidrati si zahar in 100 ml desi doar 50 consum la 2 zile ca un fel de siropel. Oricum nu mi-a afectat in niciun fel.

Am avut si faze de stagnare, dar nu m-am panicat si ridicam putin caloriile ori intensificam exercitiile fizice si in 2 zile imi reveneam.

Cam asta e povestioara mea pe scurt. Daca am omois ceva, voi mai reveni cu completari.


Va doresc spor la slabit si mancat sanatos!
Va pup pe toti! O seara frumoasa va doresc!
Shania, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Shania, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2261 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1228 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat