View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 06 iun 2009, 15:28:15
Slabuta's Avatar
Slabuta / Marina Capațîna Slabuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Question Femeia ideala - cum este ea?

Cum ar trebui să fie femeia ideală? Nu cred că sunt singura care şi-a pus această întrebare.
Voi ce credeti? Ce calitati trebuie sa aiba femeia ideala? Cum este ea?


Citat:
Ce mai circula pe net:

Cred că cea mai ideală femeie este bineînţeles acea femeie, care îşi iubeşte mult bărbatul. În acest fel scapă de o groază de lucruri femeieşti de genul: mofturi, supărări sau înşelat cu un bărbat de care este îndrăgostită, iar cel cu care stă este doar pentru anumite lucruri care îi convin. Sunt de părere că bărbaţii înşelaţi sunt în primul rând cei care nu o satisfac pe femeie din punct de vedere sentimental (adică ea este lipsită de atenţia, gesturile tandre, micile cadouri sau mângâierile calde ale bărbatului) şi după care şi sexual (oricât ne-am ascunde după deget, dar orice femeie vrea să fie iubită în aşa fel încât să simtă că pluteşte şi este purtată pe cele mai înalte culmi de bărbatul ei) etc.


Femeia ideală este întotdeauna lângă tine; orice s-ar întâmpla ea este cu tine, te linişteşte, te susţine, te ajută, te înţelege, te acceptă aşa cum eşti, cu bunele şi cu relele tale, doar te iubeşte, nu cere imposibilul, ştie să fie dulce şi atentă, să fie aproape şi un bun prieten, un umăr sigur pe care să te poţi sprijini.

O femeie ideală trebuie să fie frumoasă în fiecare zi, la fel de frumoasă ca la început; multe dintre noi avem tendinţa să ne neglijăm după o perioadă de timp, “mă iubeşte şi aşa”, deseori este explicaţia. Părerea mea este că trebuie să fugim cât ne ţin picioarele de obişnuinţă şi rutină, de a cădea în prada neglijenţei şi indiferenţei, pentru că este vital ca o femeie să aibă grijă de ea, de tenul, corpul, părul ei, etc. Toate se află într-o armonie perfectă; dacă ne îngrăşăm apare celulita, vergeturile, formele corpului se măresc, nu ne stau frumos hainele, iar despre ceva mai elegant sau cochet nici nu poate fi vorba. Dacă nu ne protejăm tenul într-un mod corespunzător, nu avem grijă să îl hidratăm, să îl îngrijim la timp, ajungem la 30 de ani ridate şi cu tenul obosit. Şi nu este vorba doar de tot felul de creme, de marcă sau nu, ci şi de alimentaţia sănătoasă, exerciţiul fizic, atitudinea pozitivă, zâmbetul care nu trebuie să lipsească, relaxarea muşchilor feţii, prin evitarea stresului, încordării sau acumulării de lucruri care ne supără.

Următorul lucru pe care vreau să-l subliniez este chiar extrem de important; o femeie ideală niciodată nu vorbeşte “murdar”, nu foloseşte cuvinte urâte în discuţiile pe care le poartă, injurii sau jigniri la adresa celor din jur sau la adresa iubitului ei. Aici vreau să remarc un lucru, cred că trebuie să fim un pic mai atente şi la alegerea apelativelor cu care îi denumim pe iubiţii noştri.

Mi-am auzit nişte prietene folosind cuvinte cel puţin care mie mi s-au părut inadecvate: porcule, boule, etc., dar dacă bărbaţii lor le acceptă atunci nu e nici o problemă.

De asemenea, există situaţii în care doi iubiţi se ceartă, cu toate că e foarte greu să ne păstrăm calmul eu zic că e mai bine să facem compromisuri şi să ne retragem din acele discuţii aprinse decât să se ajungă la cuvinte pe care le vom regreta mai târziu. Nemulţumirile sau lucrurile care ne deranjează pot fi spuse şi într-o formă mai calmă, sunt sigură că vor fi mult mai ascultate decât în alt caz, pentru că bărbaţilor nu le place să li se impună lucruri.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat