View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 24 oct 2013, 21:19:08
Andreea Catalina's Avatar
Andreea Catalina Andreea Catalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mai 2013
Locaţie: Tulcea, Romania
Date: 165cm, 60kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Slabuta in devenire

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul
Tu nu intelegi un lucru, nu faptul ca nu te abtii de la dulciuri e problema..
Ci faptul ca mananci prea putin!!
Chiar nu e o tragedie daca mananci o clatita-doua, o eugenie, o bomboana! Daca ai mese regulate si mancare sanatoasa in restul zilei, un dulce pe zi nu te afecteaza cu nimic, ba din contra iti confera un echilibru, astfel incat sa nu devii frustrata, cum ai zis si tu ca ceilalti mananca si tu nu!
Eu te sfatui sa nu te abtii, ci sa incerci sa limitezi cantitatea, adica nu mananci o ciocolata intreaga, un pachet intreg de biscuiti, ci doua - trei bucati.
Tu trebuie sa ai un echibru atat in alimentatie cat si in viata de zi cu zi!

Cat despre mama ta, nu trebuie sa gateasca sepcial ptr tine, ci pentru intreaga familie!
Sa incerci sa ii explici ca vrei sa fii sanatoasa, sa cresti si s ate dezvolti in cele mai bune conditii si pentru asta o alimentatie sanatoasa e cel mai important lucru!

Dar spune-mi te rog ce fel de alimente are mama ta prin frigider, ca sa poti manca la mic dejun? Sau ce gateste ea de obicei?
Pai in momentul asta am in frigider : oua, cascaval, gem, pate vegetal, margarina, lapte, iaurt, ciorba de legume si tocanita de cartofi. Ca fainoase am paine bagheta cu mac. Am fructe (mere, pere, o portocala) si am cereale. Ca dulciuri am biscuiti cu cacao si niste fursecuri cu vanilie.
A, si am uitat sa mentionez de curmale uscate. Iti multumesc foarte foarte mult ca vrei sa ma ajuti. Nu stii cat inseamna pentru mine ..
Andreea Catalina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2340 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1823 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1566 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Andreea Catalina:
Kclaudyia (25 oct 2013)