View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 28 ian 2010, 09:27:30
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sabine_28 ...punct. si de la capat

Citat:
Anterior postat de ada646 Vezi mesajul
vad ca ti-ai facut casuta pana la urma, bravo! asa poate ne "vedem" mai des.

zici ca ai slabit 1.8 kg in prima saptamana a competitiei... foarte tare, felicitari!

pe mine m-au daramat musafirii, am avut niste pofte ceva de groaza, nici gravida n-am patit asa ceva, dezmat total... sa vedem ce lasa in urma, cu greu imi vine sa ma cantaresc. e adevarat ca n-am prea incercat sa pun frana, acum incerc sa-mi adun ambitia si sa ma reapuc de treaba, nu va las sa castigati asa usor .
Buna Ada, si multumesc pentru vizita. Esti oricand binevenita.
As fi vrut eu sa dau jos 1,8 kg in prima saptamana a concursului lui Moni_boni, astea le-am dat jos in prima sapt de Scarsdale. De atunci tot la 63,2 am ramas. Saptamana trecuta am fost racita si am cam exagerat cu mierea, plus mere coapte cu ceva zahar.
Nici saptamana asta nu stau mai bine, ca mi-au venit musafirii si deschid frigiderul de prea multe ori. Din fericire, nu am nimic bun prin casa , decat niste bomboane amarui cu brandy, dar dintr-o bobo nu se moare ,nu? Am luat una aseara si apoi m-a mustrat constiinta si m-am pus pe zumba vreo 20 de minute, apoi am mai rontatit ceva seminte si iar am mai facut vreo 10 minute. Dar, din pacate azi dimineata nu m-am mai simtit in stare sa-mi fac cele 10-15 minute de exercitii ( cu toata durerea de burta & co.). Sper ca diseara sa recuperez.
Asa ca o sa ne "batem" in ultima saptamana , probabil. Eu tot numar la calorii, n-am depasit 1000, dar cred ca bag prea multi carbohidrati, de-acum o sa incerc sa ma concentrez mai mult pe proteine.
Tu ce dieta tii, Ada? Eu ma gandeam sa ma apuc de o disociata de la 1 februarie, desi o sa ma plictisesc sa mananc toata ziua aceleasi chestii.

Acum, daca au plecat "musafirii" nu prea mai ai nici o scuza, Ada draguta, asa ca Pupici si spor la slabit!
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]