Subiect: Jurnal Sashy
View Single Post
  #100 (permalink)  
Vechi 26 iul 2010, 12:43:40
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sashy

Citat:
Anterior postat de sashy Vezi mesajul
Ieri a fost o zi foarte stresanta. Nu am avut o zi asa proasta de mult.
Aseara am mancat foarte tarziu, undeva pe la ora 9 pentru ca aveam in meniu carne de pui, si nu mi-am dat seama ca inca este congelat, deci a durat pana l-am dezghetat si gatit.
Stomacul mi-a dat primul semnal dupa ora 19.00 ca lui ii trebuie mancare, dupa care sincer va spun, si aici nu mai e nici o gluma, parca mi s-au infundat creierii, vedeam negru de foame, nu mai reuseam sa gandesc. Am intrat intr-un colaps psihic
A fost ziua cea mai grea... Nu am reusit nici macar gimnastica sa fac.
Cantarul nu se mai misca sub 65....Am observat diferentele astea in mod special cand nu fac gimnastica. Incep sa ma indoiesc ca ar fi rezultatele curei.
Facand un bilant, cu aceasta cura nu am slabit decat 1.5 kg si doar in zilele in care am facut sport

Astazi urmeaza:
Ziua 7
• – mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar
• – pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)
• – cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar


Carne de miel nu am gasit deci deseara va fi tot pui.

Dupa aceasta dieta inca nu am stabilit ce regim voi incepe. Cochetez cu Rina si mai ales SB. Perioada de incepere a acestei diete va fi dupa 16 august.
Vad ce voi reusi sa dau jos pana atunci....
Sa incerc si o cura cu supa de varza ca sa se mai vada pe cantar o schimbare cat de cat? Voi ce spuneti?
Hey Sashy,nu stiu de ce tii tu sa urmezi tot felul de diete ce iti fac numai rau.Te inteleg ca vrei sa scapi de kg cat mai repede,dar nu vrei sa ramai cu greutatea la care ajungi?Vrei sa pui apoi la loc?Rina este sinucidere curata!,iar SB sunt fete care l`au tinut si in a doua etapa cand au trebuit sa introduca fructele s`au ingrasat la loc+cateva kg in plus.Deci eu iti zic clar!Renunta la orice alta dieta dupa ce o termini pe asta si incepe sa mananci sanatos.Eu nu am tinut deloc dieta,doar am papat sanatos si uite ca am slabit.De ce vrei sa`ti faci rau si nu asculti si de noi?Poate ca sunt mai mica dekt tine la ani,dar am o experienta destul de mare in cure.Eu din cauza curei cu supa de varza am cazut din picioare practicplus ca nu`ti mai zic ce scarba imi venea cand o vedeamIar apoi am pus pe mine tot ce dadusem jos+ inca 5 kgDeci in nici un caz nu mai recurge la nici o dieta.Fa cum ti`am spus,papa sanatos,dupa cura incepi usor usor sa cresti nr de calorii si fa sport in continuare.Ai sa vezi ca daca papi cum trebuie ai sa ai si mai multa energie pt sport
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]