Subiect: Jurnal Anorien
View Single Post
  #100 (permalink)  
Vechi 09 ian 2011, 20:19:18
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anorien

Buna tuturor,

Am revenit Gata cu "sarbatorile" si zic asta in ghilimele fiindca sarbatorile mele au tinut mai mult decat la altii: am mancat orice, oricat: dulciuri, paine, pizza etc

Am avut o incercare esuata de Rina 90 (am cedat dupa ziua 3, cand n-am rezistat sa mananc din gratarul iubitului meu si mi-am dat seama ca doar o data la 4 zile cu proteina e prea rar pt mine, mai ales ca iubesc si lactatele si carnea si pestele si ar fi trebuit sa mananc doar lactate, sau doar carne, sau doar peste odata la 4 zile).

Azi insa a fost prima zi de South Beach, am ales aceasta dieta fiindca mi se pare ca mi se potriveste mai bine. O sa am voie sa mananc peste, carnita, lactate, legume, dar nu mai am voie deloc carbs. Desi sunt sugar-addicted, cred ca mi-e mai usor sa tai raul de la radacina si sa nu mai mananc deloc deloc glucide, decat sa am voie "2 buc de cioco neagra" la care ma gandesc toata ziua, sau dupa care mai mananc inca o buc ca doar nu o fi moarte de om cu inca o bucatica.

Meniul meu pe azi a fost:

MD: un ou prajit + o salatica de rosii/castraveti/ardei gras + o feliuta de branzica
Pranz: Bors de fasole si fasole prajita cu o bucatica de carne de porc (eram la mama iubitului si n-am vrut sa refuz si porcul dupa ce tocmai anuntasem ca mamaliga nu pap si nici desert).
Gustare: 10 bucati de fistic
Cina: piept de pui la gratar + salata rosii/castraveti/ardei gras

PS: Sarbatorile m-au costat fix acel 1.5 kg slabit cu multa munca in cele 2 sapt de dinainte de Craciun Deci sunt inapoi la 72.1 kg
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Anorien; 09 ian 2011 at 20:25:51.