View Single Post
  #101 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 15:10:25
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal de pisicutza - viitoare slabuta (pufik)

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul
Cristina, eu nu am avut probleme cu genunchiul(gen cazaturi , etc)
Dar am vazut ca daca ma las asa in jos, parca scartaie ceva pe acolo si ma dor daca ma las pe ei. nu stiu cum sa iti explic
Inteleg ce vrei sa spui. Asta poate fi din cauza tendoanelor, mai ales daca faci mult sport care sa-ti solicite foarte intens genunchii. La stepper-e cea mai mare problema e ca miscarea nu e naturala, deci practic smuncesti piciorul. Asta inseamna ca fortezi muschiul sa mearga dintr-o extrema in altul tot timpul. Te mai miri ca saracul iti da de inteles sa-l mai lasi in pace? Eu tocmai de asta vreau sa inlocuiesc o parte din stepper cu bicicleta eliptica, sa vedem cum merge. Iti spun ce se intampla dupa cateva saptamani...

Cand ma dor genunchii de la vreme, n-am probleme cu sportul, ca ma doare osul insusi. O singura data am avut probleme mari cu genunchiul: mergand la biserica o data am facut niste genuflexiuni mult mai rapide si am facut o intindere de nu puteam sa mai flexionez genunchiul. Nu o recomand nimanui.

Pufi, inca o chestie: poti incerca sa-ti faci si abonament la o sala de gimnastica. Nu trebuie sa te duci foarte des, numai cat sa te mentii in forma. In felul asta poti gasi eventual miscari pe care sa le poti face fara sa te doara genunchiul. La tine durerea e o busola buna, deci trebuie folosita. Sa te doara muschii si posteriorul cat vor, dar nu genunchiul.

Cu mult drag,
Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]