View Single Post
  #101 (permalink)  
Vechi 03 sep 2011, 21:57:05
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnalul emei (ilse)

Citat:
Anterior postat de ilse Vezi mesajul
simina, ti-am povestit
in prezent mi-as dori sa calatoresc doar pana in bucatarie si inapoi in camera. inainte imi doream oriunde, numai sa calatoresc. ma imaginam o gagica sexy cu pletele-n vant pe un yacht pe-o mare...nu conta care sau intr-o limuzina plimbandu-ma noaptea printre zgarie-nori. sunt superficiala si materialista, stiu
da, o sa zic cum a fost. off...se apropie ziua cand tb sa merg...din nou...
mda, stiu ca e o forma de miscare, dar n-am facut prea mult. adica mutam un dulap, apoi stateam ca mi-era frica sa nu m-apuce tahicardia. apoi il mutam la loc....ca mama la ce slabanoaga e nu poate sa mute nici un ac apropo, odata am dus-o si pe mama in carca era ca un fulg deci daca iti ia nea' politistul permisul (in caz ca nu se mai lasa impresionat de lacrimile tale ) ma chemi pe mine si te duc eu unde vrei. si sunt si confortabila, moale. ca o pernita.
multumesc mult
cassy, mersi...
sandsoftime, multumesc. voi vedea eu...
Ce de prostii mai vorbesti. Uite, eu, de exemplu, nu pot sa ridic mai nimic. Desi am fost intotdeauna mare, nu am niciun fel de putere in brate. Ca sora-mea de exemplu, care imi deschide sticle etc. si ea e complet normala si slabuta. Deci nu are nicio legatura cu faptul ca ai sau nu cateva kg in plus.

Si eu sunt pufoasa si imi place, sincera sa fiu. Prietenul meu e un slabanog in care ma intep, la propriu, e colturos. Toata lumea ma mangaie si le place pielea mea. Stiu ca e asa pentru ca o sa fiu poofy mult si bine daca nu mai slabesc, dar nu ma deranjeaza

Nu sunt neaparat vise superficiale sau materialiste, dar nu cred ca sunt visele tale. Sunt niste vise comerciale...
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]