View Single Post
  #102 (permalink)  
Vechi 18 iul 2012, 15:06:34
Olime's Avatar
Olime Olime este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 aug 2010
Locaţie: Praga, Cehia
Vârsta: 39
Dieta: Monty
Date: 160cm, 82.8kg
Mesaje: 735
Aprecieri acordate: 136
Am fost apreciat(a) de 166 ori in 121 mesaje
Implicit Re: Jurnal Spiridus - Un corp frumos este unul sanatos

Citat:
Anterior postat de Spiridus Vezi mesajul
Dragul meu jurnal,

Am prins curaj! M-am imbracat cu o pereche de blugi care scoteau in evidenta burta si coapsele mari cand ii inchideam, in ideea ce trebuia sa scot tot aerul din burta sa ii pot inchide - iti imaginezi cum imi stateau, nu?! I-am imbracat ieri, asa de proba. Surpriza!!! Nu ma mai chinui sa ii trag pe mine sau sa ii inchid. Bineinteles ca se vede un pic burta, dar imi stau muuuult mai bine.

De ce spun ca am prins curaj? azi mi-am cumparat o pereche de pantaloni 3/4, care nu ii pot inchide. Stai calm... nu am dat banii aiurea, i-am luat de la un SH! Off.. repede te ambalezi!!! Mi-as dori ca pana la sfarsitul lunii, nu numai sa ii inchid, dar sa imi stea destul de larguti. De asta i-am luat!!

Promit sa te anunt de indata ce ii pot inchide si cand imi stau larguti.

Te pup!
Buna Roxana
Si iata-ma in vizita
Vad ca si tu faci ca mine cu hainele de test...asa si eu mi-am cumparat acum 1 luna o pereche de pantaloni marimea 42 (48 fiind cea de la care am inceput slabirea) si ma strangeau. Nah ca acum stau numai bine pe mine si eu ma tot minunez cuuuum se poate sa intru in 42 cand acum 6 luni aveam 20 kg in plus si marimea 48 la haine
E o senzatie super
Dupa cum am spus si in jurnal la mine, sunt intr-o mica vacanta in Romania acum si m-am cam rasfatat asa ca lunea viitoare la cantar sper sa nu ma panichez. O sa ma apuc iar sa ma tin de mancat sanatos, no sweets!!!! si sport
Te tin la curent!
Pup
__________________
Jurnal Olime
Olime, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2028 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1511 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]