View Single Post
  #1024 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 08:57:39
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei slabutze pofticioase Alexandra Andreea

Dear diary!

Incep prin a scrie meniul meu de slabutza de ieri!

MD :
-suc de portocale la blender
-un iaurt degresat + o felie de paine neagra cu secara
G1: 200 ml lapte semidegresat + 40 grame de ciocolata neagra 70%
Pranz:
-ghiveci cu aripioare de pui + o salata maare ( salata verde, ceapa verde, castraveti + 5 ml ulei)
G2: 40 grame de alune in coaja ( le-am savurat , si au fost asa de buneee)
Cina: dovlecei cu branzica si ou la cuptor
G3:un mar verde

Calorii:1871
Activitate fizica: TJ 55 min + Tae-Bo 30 min

Nu mai copez meniul din meniurile mele, deoarece mi se pare mie ca ocupa prea mult loc! Dar daca va intereseaza ceva, eu imi inregistrez toate meniurile!

Ma bucur ca m-am tinut de sport! Doamne ce minunat este sentimentul de dupa sport, si ce bine te simti cand esti fara vlaga! Mi-am luat filmuletzele cu yoga, si mi-am mai luat si altele cu o antrenoare, si astazi ma voi uita prin ele sa vad ce si cum! Vreau sa mai diversific, dar in acelasi timp sa imi si placa si sa ma si ajute!

Daca tot am zis ca vreau sa fie un fresh start, aseara am stat si am savurat cina! Am incercat sa mertec fiecare imbucatura de minim 20 de ori....si sa zicem ca mi-a reusit in proportie de 70%! Cu exercitiu, sper sa ajung sa mananc mai incet si sa mestec de 30 de ori ... pentru ca de multe ori suntem nerecunoscatori pentru mancarea ce o avem in fatza noastra, si mancam pe fuga...nici macar nu savuram bunatatile din farfurie! La fel am facut si in dimineatza asta, si ma simt super pana acum, ca am reusit!

Aseara mi-am facut programul pe ziua de astazi, si in 10 min ma apuc de sport, apoi Pranzul si apoi la biblioteca! Vreau sa imi iau 2 carti ( va zic mai pe seara ce am ales) si vreau sa ma apuc intens de citit, dar si de scris...vreau sa fiu ocupata tot timpul ca sa nu imi vina idei cam negre! Deci, de acum voi fi ocupata mai mereu...dar nu va uit eu pe voi! Sa speram ca voi gasi si alte activitati interesante pe parcurs!

Vreau sa imi fac ca un jurnal al gandurilor, impresiilor si informatiilor pe care le gasesc in legatura cu aceasta dieta a vietii, in legatura cu drumul spre echilibru si spre armonie! Am multe de invatzat, si de accea vreau sa incep de jos...iar cand ma impotmolesc sa rasfoiesc acel caiet si sa vad ca SE POATE! Nimic nu este imposibil, si chiar daca ar fi, firea mea si gandirea mea intodeauna va vrea sa il atinga! Poate acest caiet ma va ajuta, sau poate nu...sau poate va ajuta pe altcineva...nu stiu! Dar cred ca este ca o terapie buna pentru mine, mai ales ca acum am timp si imi pot asterne gandurile fara sa ma gandesc ca am ceva de facut pentru facultate!

Deci voi mai intra pe seara sa va citesc si sa va raspund! Pana atunci va urez o zi usoara si fara tentatii!

Cu drag,
Alexandra
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]