View Single Post
  #103 (permalink)  
Vechi 13 aug 2014, 11:16:10
alinutzik's Avatar
alinutzik alinutzik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Mancare sanatoasa si sport
Date: 157cm, 57.2kg
Mesaje: 1.049
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 418 ori in 292 mesaje
Implicit Re: Fitness-ul ingrasa?

N am mai intrat pe forum de mult timp, dar azi am nimerit fix la subiectul asta si spun sincer ca m a amuzat un pic. Da, chiar sunt amuzata cand vad cate chestii debiteaza mintea oamenilor si cat de naivi sunt, mai ales cand nu accepta ajutorul primit. Felicitari fetelor pentru rabdare, dar conservati energie pentru cineva care e dispus sa faca CEVA pentru el, nu doar sa se planga de situatia asta in care se simte CONFORTABIL. Sau cel putin mie asa mi a facut impresia. La 30 de ani nu e normala obsesia asta bolnavicioasa, vorbim de o persoana care se vrea a fi matura si responsabila, nu de o adolescenta extremista care face foamea ca sa o placa colegul de la scoala. Sau cumva in loc de sfaturi are nevoie de compasiune si putina atentie, chiar si pe un forum? Sau poate de admiratie pentru asa zisa "ambitia" de care da dovada in incercarea ei disperata de a nu se ingrasa?

Vuzu, daca nu te a multumit niciun raspuns de al fetelor si daca in continuare vrei sa stai in cutiuta ta in care totul se invarte in jurul mancarii si a cantarului, trece viata pe langa tine.
__________________
Jurnal ALINUTZIK
alinutzik, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1170 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui alinutzik:
Kclaudyia (14 aug 2014)