View Single Post
  #103 (permalink)  
Vechi 08 sep 2011, 19:28:40
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnalul emei (ilse)

Citat:
Anterior postat de ilse Vezi mesajul
in sfarsit sunt din nou in locul meu preferat. adica pe scaun in fata calculatorului.
nu stiu cum o fi, dar eu sigur am mai multa forta decat atunci cand eram slabanoaga.si eu ma tot rugam de altcineva sa-mi deschida sticle, dar acum nu mai e nevoie.

da, posibil sa fie de vina multele videoclipuri cu mare, soare si vapoare la care m-am uitat in vara asta.
asa, acum sa zic cum a fost la doctor. am fost si ieri si azi fiindca ieri mi-a pus holter si azi a trebuit sa mi-l ia. a fost mai rau decat m-am asteptat. adica, nu numai ca nu am nimic la inima (asta potrivit cardiologului), dar cica ar trebui sa-i fac niste vizite pshiatrului. (ce urat suna) a zis ca am o usoara depresie dupa ce-a vorbit cu mama...aaa....si dupa ce i-am zis eu ca nu merg fiindca mi-e frica sa nu-mi creasca pulsul(m-a intrebat daca fac miscare)
la sfarsit m-a pus sa-i promit ca o sa fac multa miscare, ca n-am nimic la inima...
pana la urma ai avut dreptate ca o sa ajung la psihiatru
nu poti sa-mi zici si ca o sa castig multi bani? sau macar ca o sa ma fac sanatoasa. ca poate se adevereste.
La partea cu banii, nu ma bag. Nu stiu asta nici despre mine. Dar la partea cu sanatatea, sunt convinsa ca o sa te faci sanatoasa. De fapt, ca esti sanatoasa stiam(eu, cel putin) undeva in adancul sufletului, dar important e sa constientizezi TU ca esti sanatoasa si ca de fapt corpul tau are foarte putine limitari(nu e cazul sa te apuci de insanity si alte sporturi prea intense sau prea extreme) DAR poti sa tii o dieta si poti sa ai un corp ca al oricarei alte fete si poti slabi la fel de bine ca oricine altcineva si POTI SA IESI PE STRADA FARA SA PATESTI NIMIC.

Sa ma tii la curent cum merge treaba si daca te hotarasti sa te duci la psihiatru. Uite, l-am intrebat pe tata, si cunoaste un psihiatru dragut in Sibiu(esti din Sibiu sau am innebunit?) pe care l-am cunoscut si eu . Il cheama Pacala(ca acel personaj, da). E un tip amuzant, nu stiu cum e ca doctor(adica priceput e), la atitudine ma refer. Te pup si astept vesti
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]