View Single Post
  #104 (permalink)  
Vechi 06 feb 2011, 13:30:34
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal deea22 - Imi doresc sa slabesc!

Citat:
Anterior postat de deea22 Vezi mesajul
Buna fetelor!

Ieri am descoperit comunitatea voastra care mi se pare super si imi doresc din suflet sa ma documentez cat mai temeinic in legatura cu problema mea: sa slabesc!
Imi doresc sa slabesc cat mai frumos si sa ma "pregatesc" cum s-ar spune de vara si rochite.
De fiecare data cand am incercat o dieta mi s-a parut cam drastica si trebuie sa recunosc ca am cedat... Nu as vrea nici sa cad in extrema cealalta,sa slabesc acum 10 kg si apoi sa pun 15 la loc...

Am 1,84m si 69 kg. Imi doresc sa slabesc in jur de 7-8 kg.Mai mult,momentan mi se pare un pic cam drastic pentru inaltimea mea.De fapt problemele mele sunt: burtica,mainile cam pufoase,si "aripioarele" .

Pentru o incepatoare ca mine in ale dietelor ce meniu/dieta mi-ati putea recomanda? Cat sa nu fac foamea

Momentan eu locuiesc in Cehia,duc o viata cam sedentara,lucrez in ture,timp pentru sala nu prea am,desi am sa incerc sa imi fac timp... de stat stau 8 ore la birou ,nu fac nici un fel de miscare... acasa stau la laptop

Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
O zi cat mai placuta!


Buna Deea si bine ai venit!In primul rand 69 de kg la inaltimea ta mi se par ideale,dar daca totusi ai anumite parti ale corpului care te nemultumesc le poti modela prin sport.Nu are rost sa tii dieta si sa slabesti 8 kg pentru ca vei slabi de peste tot si vei arata urat.Plus ca tu deja ai IMC-ul sub limita,la 62 de kg ai fi subponderala.Cel mai bine ar fi sa mananci sanatos,3 mese principale+2 gustari si sa faci sport.Chiar daca nu ai timp de sala poti sa faci la tn acasa ceva exercitii.Ai aici pe site o multime de filmuletze cu exercitii ce merg facute in camera ta.Fa cate 30 de minute zilnic si ai sa vezi schimbarea.Mult succes iti doresc!
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]