View Single Post
  #104 (permalink)  
Vechi 28 nov 2011, 21:43:23
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Mamici sexy de Craciun

Citat:
Anterior postat de Fl0r3ntina Vezi mesajul
eu am facut si miscare azi..am debutat cu abdomene(150) si am umplut 2 sticle de 0.5l cu apa si am mai facut si pt brate...in total 15 min...apoi start walking 50min...si mai faceam dar a inceput mihaita sa planga...si am zis k ajunge pt azi.
intrebare: eu azi am facut 65min sport ca sa imi ating targhetul pt sapt asta mai fac 25 min?sau trebuie sa faci in 3 zile diferite si minim 30min/zi...daca faci mai mult de 30 min se puncteaza?
eu mi-am stabilit 3 zile :luni, miercuri si vineri(in week e si sotul acasa, mai plecam din buc...etc)
felicitari!!!
Citat:
Anterior postat de Fl0r3ntina Vezi mesajul
gea si visul meu e sa ajung la 65kg(vreau sa va spun ca imi bagasem in cap inainte sa ma casatoresc ca daca nu am 65kg la nunta o sa aman nunta pana slabesc, credeam ca asa ma motivez) dar am trecut peste...la nunta am avut 72kg...apropo alinamar si eram mai grasa ca tine...poti sa vezi poze la profil...si acum iata-ma si cu un copil si cu multe kg in plus...
planul meu de bataie e ca pana de ziua indragostitilor sa am 75kg(deci aproape decat aveam la nunta)...apoi pana pe 7 iulie cand o sa fiu nasa sa ajung la 65kg si sa imi iau o rochie rosie) iar pe 22 iulie e motzul lui mihaita..deci 2 evenimente importante..2 evenimente la care o sa fiu in centrul atentiei...si foarte motivata de acest concurs..sper ca slabuta sa mai lanseze un concurs de paste
cu siguranta va fi un concurs de pasti si noi vom participa la el!
Citat:
Anterior postat de alinamar Vezi mesajul
Buna seara!
Ce faceti slabutelor?
Eu acum am terminat cu sportul,pentru moment.... am facut 40 min bici stationara, mi-am completat si meniul si cam atat pe azi. Am sa fac mai tarziu niste abdomene.
Astazi nu m-am simtit extraordinar...Iau un tratament hormonal pentru chist ovarian si mi-a fost foarte rau...de parca as fi in primele luni de sarcina ..tare greu am reusit sa mananc...
imi pare rau ca te simti rau!
Citat:
Anterior postat de dorutza Vezi mesajul
cate cal ati mancat azi?

eu mai pap un kiwi si gata
am papat disociat
macaroane cu branza si zahar toata ziua
1600 si ceva imediat imi trec meniul in jurnal si va spun exact!
Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
buna mamici, ati scris mult nu gluma.. eu vreau sa ma incadrez pana in 1200.. si apoi scad.. vad eu.. azi am mancat la md lapte cu cereale, sa vad daca mai apuc ceva ca lucrez de la 11 la 4... ue is in urma stiti voi.. si apoi pranziulm meu din pacate va fi la 5.. si cina.. pf 7 sau 8... nu am ce face.. nu am pauza la 5 ore.. numai daca depasesc.. sport.. as vrea si sala, si mai nou am x box,. hic din ala care dai din maini, si sari hahahah..e nou.. hihi m-am jucvat putin si dupa 10 min de abia respiram. hahah.. deci va doresc succes... si o sa va mai vizitez..
nico, nu stiai ca cascavalu e cel mai caloric? hihi, noroc ca nu pap eu prea des..
mai am niste cas din romania haha..sarat
dar si eu vrea sa nu mananc seara , si fara prea multa paine.. si dulce.. poate 3 patratele de cioco.. cand mi-e pofta..'
doruta, tot o cioco intreaga papi? mai bine o imparti pe jumate si lasi pe alta zi.. eu prefer sa pap zilnic si cate 2 patartele. hihi, am cioco din romania, deci nu vreau s ao consum pe toataaa..
daca stiam nu papam asa de mult!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat