View Single Post
  #107 (permalink)  
Vechi 22 mai 2017, 13:56:42
nikytour's Avatar
nikytour nikytour este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 dec 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 167cm, 105.9kg
Mesaje: 1.944
Aprecieri acordate: 4.256
Am fost apreciat(a) de 2.817 ori in 1.699 mesaje
Implicit Re: Jurnal de sport și orice forma de miscare!

Citat:
Anterior postat de adinico Vezi mesajul
Buna din nou fetele dragile!
am facut un conspect si m-am gandit sa nu treaca raportarile noastre asa doar ca niste simple raportari ci sa le facem parte dintr-o competitie in care evident castigam toate pentru ca suntem cu toate coechipiere, adica nu ma gandesc la cine este pe primul loc etc ci doar ca sa ne privim ca o ECHIPA TOATE FETELE CARE RAPORTEAZA AICI IN ACEST JURNAL!, si zic aici in acest jurnal deoarece mi-ar fi greu sa aleg prin jurnale sa mai iau date si din altele

am rezumat la un nr de kilometri deoarece mi-a fost cel mai usor asa adica toate raportarile, nr pasi, bicicleta, caloriile din minutele trecute la diverse antrenamente acolo unde au fost raportate mi-au prins bine ca le-am transformat in echivalent caloric de la ciclism si am aflat km pe care i-ar fi parcurs persoana pe bicicleta, unde am avut pe site la tipul de activitate mi-a fost usor ca l-am calculat din site si cert e ca de la inceputul jurnalului pana ieri la ultima raportare AM REALIZAT 555 KM IMPREUNA!!!


Va felicit si trebuie sa fim mandre ca reusim sa facem miscare si uite ce rezultat frumos avem 555 km si nu este o luna intreaga .

Va propun sa alegem o destinatie, eu as alege VENETIA nu am fost acolo, CU TRECERE PRIN BELGRAD ca e mai scurt traseul inseamna 1361 km ! NE BAGAM ?????
f buna ideea ta!
nikytour, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2105 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1588 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui nikytour:
adinico (22 mai 2017), mika_me (22 mai 2017)