View Single Post
  #108 (permalink)  
Vechi 25 mar 2011, 07:52:06
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 32
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Chriselle - De vorba cu Mr. J

Buna dimineatza Chris!!
Vin cu o cafelutza, ca si la celelalte slabutze!


Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Wow! Nu stiam ca joci fotbal. Super tare. Si eu jucam cu baietii cand eram mai micuta. Aveam mereu genunchii juliti
Am citit in jurnalul tau intr-adevar cum ai dat kg kos. Ai dreptate, nu e bine nici asa. Dar nu mai suport sa ma vad asa! Sa vad hainute dragute pe care sa nu mi le pot lua pentru ca arata aiurea pe mine. Si chiar si psihologi chestia asta imi transmite inconstient un oarecare sentiment de inferioritate.
Apropo de carbohidrati, tu ce zici sa mai mananc paine was 24% fibre sau cereale? Sau mai bine sa renunt la astea si sa mananc tot ceva proteine si sa o las moale cu carbohidratii?
Anul asta am 3 mari obiective si unul dintre ele e sa dau jos kilogramele in plus.
Imi pare rau ca tu te chinui asa si ca ai problema cu ciclul. Medicii nu te-au ajutat in nici un fel?
A! Vroiam sa iti zic ca astazi am cumparat Skyr pe care mi l-ai recomandat. L-am gasit la ICA, chiar langa mine. Era ultimul. Dar mie mi-a parut mai mult un fel de iaurt dar mult mai gros. Si din pacate nu prea ma inebunesc dupa iaurturi. Dar o sa ma straduiesc sa-mi placa mai mult.
Eu pap la Micul Dejun paine din faina integrala si secara 3 zile pe saptama! Alte doua zile, mananc oua la MD, iar alte doua, pap branzica cottage cu legume! Te-as sfatui sa iti faci si tu un plan, in care sa alternezi zilele de carbo la MD cu cele de proteine!

Mie mi-a fost f greu sa renunt la paine! Mancam in jur de o paine alba pe zi! Dar au trecut si vremurile alea! Dar, nici nu o scot deloc, pentru ca avem nevoie de carbo, mai ales ca faci sport! Si nah, imi si place!

Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Mai, in poze nu se vad lucrurile astea. Poate le vezi doar tu in oglinda cu un ochi foarte iscoditor. Dar arati superb daca ma intrebi pe mine.
Pai da, in poze nu se vad, mai ales cand am pant aia negri , pentru ca sunt cu talie inalta! Dar daca sunt doar in chilotei , si chiar daca nu ma strang, ies asa pe afara manerele! Adica nu vreau sa fiu slabanoaga! No way! Dar as vrea sa fiu tonifiata, si cu cat mai putina grasime si cat mai multi muschi! Sper ca pana intru la fac sa reusesc sa arat asa cum visez, si de atunci doar sa ma intretin!

O zi frumoasa iti doresc!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]