View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 23 dec 2010, 19:40:27
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII

Citat:
Anterior postat de oanamagdalena Vezi mesajul
Buna,dragelor!
Eu azi am fost la munca si maine dimineata iar...cat despre pregatiri ,acum de Craciun nu am de ce sa fac,mai ales ca plecam la tata la Galati...Dar de Revelion o sa fac mai multe astfel incat sa nu treaca seara ca una oarecare
Intrebati ce fac..Pai sa v-o parasc pe Magda: face bine,doar ca se tine numai de prostiiDar cica se cuminteste dupa sarbatori!Despre Vento nu stiu ce sa va zic,ca si ea a dat bir cu fugitii,dar sper ca nu spre frigider ca mine...
Adevarul e ca am avut si un program aiurea si nu am avut timp sa ma ingrijesc de mine ca alta data,dar pe de alta parte,cand vrei sa iti gasesti scuze...gasesti o sumedenie,ceea ce nu e ok...Stiu ca o sa regret dezmatul din perioada asta,dar deja am zis ca abia dupa sarbatori imi fac un plan de atac...si incep partea de slabire Monti!Mai rau va fi pe 3.01 cand avem inventar si o sa fiu de dimineata pana tarziu la munca si nu prea stiu ce sa imi iau la mine(ca nu o sa fiu la birou,o sa stam la depozit si acolo nu avem nici macar caldura,dar cuptor cu microunde nici atat)...Dar..vad eu,trebuie sa gasesc o solutie,ca e vorba doar de o zi!
Eu sunt tare bucuroasa ca voi va tineti de treaba si asa si trebuie!Sa nu faceti cumva ca mine,ca nu e deloc indicat!Stiu ca sunt un exemplu rau,dar o sa ma fac "copil cuminte" cat de curand
O seara buna si sa stiti ca v-am citit zilnic,chiar daca nu am postat(nu aveam ce lucruri bune sa raportez si imi e rusine)
Si pentru ca nu stiu cate din voi veti mai intra maine pe forum ,tin sa va urez de pe acum un Craciun plin de liniste sufleteasca si petrecere frumoasa langa cei dragi voua!
Magda, sigur gasesti tu solutii.
Si bucura-te de sarbatori asa cum se cuvine!
Dar sa stii ca nu te uit si dupa 1 te trag de urechi daca nu esti zilnic pe aici, si nu doar in trecere, ci mandra de tine si ademenindu-ne di pe noi cu tot felul de retete "a la Magda".
Eu o sa mai fiu si maine pe aici o fuga mica ca vreau sa gatesc.
Am cam lasat-o moale zilele astea, nu am mai facut tot ce imi propusesem, dar pur si simplu ma simt obosita. Anul asta nu ma simt in stare de bibileala mea. Iar maine doar voi gati, intra sotul la curatenie.
Te pup si serviciu usor maine!
Si tie sarbatori cu bine!

Emi, spor la cumparaturi. Noi le-am facut deja. Si mai bine ca azi s-a darmat o portiune de padure pe sosea (a alunecat pamantul) si nu se mai poate trece. Poate remediaza astia pana maine, ca daca nu, pana luni nu mai trece nimeni pe aici. Te pup!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]