Subiect: Jurnal Anorien
View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 12 ian 2011, 16:56:14
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anorien

Citat:
Anterior postat de Ioana Dobre Vezi mesajul
Parerea mea ca in perioada asta de iarna ai nevoie de vitamina C si la monti sunt permise mandarinele si merele, care au indice glicemic mic.

Sa stii ca eu am dat cu monti foarte mult jos, si in ciuda faptului ca nu mi-a prea lipsit cascavalul, branza brie (min 60% grasime), migdalele si ciocolata neagra, am dat jos si ce am pus de rev si am senzatia ca in curand o sa imi pot modifica si tickerul.

La cat sport zici ca faci chiar ai nevoie de ceva putin mai consistent. 2 ore de sala! Macar in zilele cu sala papa linistita. Trebuie sa te simti tu bine in timpul dietei ca sa o poti tine mereu de acum incolo. Nu sa te chinui acum si cand te vezi cu kg-mele date jos sa incepi sa mananci tot de ce te-ai privat inainte.

Cu grija si cu rabdare putem sa ajungem oriunde vrem!
Ioana, ai dreptate. Azi deja am mancat 30 g de carbohidrati si 840 de kcal si o sa mai adaug si la cina. Fructele insa le voi introduce dupa cele 2 saptamani. Dintre toti carbohidratii, doar la fructe si ceva cereale m-am gandit sa ii reintroduc in faza 2. (nu am mai avut tranzit de 2 zile, banuiesc ca va trebui sa beau ceva ceaiuri cat de curand, dar n-am niciun ceai laxativ in casa ).

Ma bucur sa aud ca te "prinde" Monti, l-am incercat si eu acum ceva ani, dar nu m-a prins f bine pe atunci. Poate depinde si de la persoana la persoana, sau poate nu l-am tinut eu bine, nu imi amintesc exact.
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]