View Single Post
  #1093 (permalink)  
Vechi 09 dec 2010, 20:39:38
lucretia184's Avatar
lucretia184 lucretia184 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 dec 2010
Locaţie: asse, Belgia
Vârsta: 50
Date: 173cm, 82.4kg
Mesaje: 572
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

Citat:
Anterior postat de syyylviuta Vezi mesajul
Mama, fetelor, dar stiu ca s-a animat tare clubul asta! Nici nu mai pot sa tin pasul cu voi.Eu n-am fost deloc cuminte, nu stiu ce am, dar nu ma pot tine de puncte. Am mancat numai dulciuri in ultimele zile. Si ma oftic, ca am 2 petreceri pana de Craciun, si ar trebui sa arat bine.
Silviuta, bine ai revenit, noi te'am pomenit pe aici, hai scoate capul din nisip, nu'i capat de tara ca ai mai gustat si altceva, hai sa ne numaram macar punctele si daca sunt ele rusinoase, macar sa stim cum stam... hai de maine incearca sa mananci mai putine dulciuri ca astea sunt pacatoase si ne mananca punte multe si sa vezi ca o sa fii in forma la petreceri.

Oricum ai tot respectul meu pentru unde ai ajuns cu slabitul, jos palaria si hai sa ne arati cum sa facem si noi sa dam jos kilele pana la vara sa putem si noi sa scoatem capul afara...
lucretia184, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1797 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1280 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat