Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #1096 (permalink)  
Vechi 08 mai 2014, 08:33:44
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul
@di: dă-i înainte, acaparează! că mi-e mai uşor să vă citesc aici decât prin tot forumul
ahhh, ce mişto că poţi să socoteşti calorii! eu rămân la aproximări, şi pentru că nu-mi dau seama cât trag de fapt, mă trec la calculator când cu lucru intens, când cu normal, să fac o medie... acu', şi dacă ştiu, şi dacă nu, tot cântarul şi haina sunt şefii la măsurarea rezultatelor.

@clau: păi şi eu mă chinui cu timpul, pentru că după ce eşti minim opt ore la muncă, plus două pe drum, plus o oră sport, plus gătit, curăţenie, mâncat şi mentenanţă personală, îţi rămâne un mizilic timp de făcut altceva (nu mai zic că sunt şi somnofilă, dacă nu am minim opt ore de somn pe noapte sunt o ruină). not funny
Iaca de asta am ales sa ma duc dimineata la sala, chit ca ma trezesc dimineata la 05:45 si imi blestem zilele, dar dupa ce termin sesiunea de sport ma bucur ca am facut-o.. merita! Seara am timp si de alte celea, gen gatit, vorba ta "mentenanta personala"
Pfuai nu mai zi de somn ca si eu sunt la fel, daca nu dorm 8 ore pe noapte a doua zi sunt zombie.. Azi noapte am dormit doar 7.. cred ca azi o sa chirotesc pe scaun
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]