Subiect: Jurnal Denisa :)
View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 05 iul 2012, 11:00:55
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Denisa :)

Citat:
Anterior postat de PopDenisa Vezi mesajul
Buna fetelor! Ma numesc Denisa si sunt din Cluj Napoca. Sunt fooarte noua pe acest site (aprox. 3 zile de cand intru zilnic pe el) si imi place la nebunie!

Am 16 ani, 1.70 m si 59,5 kg Cu sfaturile/sustinerea voastra si cu ajutorul acestui site vreau sa invat cat mai multe informatii noi despre o alimentatie sanatoasa si despre importanta sportului si vreau sa slabesc aprox. 5 kg & sa imi tonifiez foarte bine corpul.

De 3 zile am renuntat la prajeli, dulciuri si muulte alte alimente nesanatoase. Am umplut frigiderul cu legume, fructe, oua, lapte, somon si multe alte bunatati.
Nu pot zice ca aveam o alimentatie foarte proasta...mancam foarte junk food, dar in schimb mancam muult la fiecare masa, mancam multe produse de patiserie si ciocolata

Nu m-am atins de nici un suc (decat de cele facute in casa) de 1 an si 7 luni si sunt foooarte mandra de mine pentru asta !

In ceea ce priveste sportul, fac Zumba (20 minutes express si Cardio Party), abdomene, cateva exercitii pentru picioare si sar coarda. Vreau sa incep sa merg la bazin si sa alerg seara .

Dimineata cand ma trezesc iau un 2 pastile de Detoxifiere si regenerare si de 2-3 ori pe zi inainte sa mananc iau si pastile de slabit ****
Mananc micul dejun pe la ora 10, la ora 12 prima gustare, la ora 14 pranzul, la ora 16 a doua gustare iar la ora 18 mai ciugulesc inca ceva + beau mai mult de 2 litri de apa pe zi.

Cam asta a fost tot pentru inceput... eu sper sa ne intelegem bine, sa ne sustinem/sfatuim si sa legam prietenii de lunga durata

PS: Dati-mi va rog idei de mic dejun & pranz & cina sanatoase!


Buna si bine ai venit! In primul rand incep prin a te certa putin.. De ce iei pastile? Cu ce crezi ca te ajuta? La slabit? Pai tu ai putin de slabit, nici nu ar trebui sa iti faci griji. Cu putina disciplina si un stil de viata sanatos se duc imediat kg in plus. Nu mai pune baza pe orice cumperi de la plafar. Nu inseamna ca e neaparat si bun. Orice pastila de slabit, indiferent ca e "naturala" sau nu e un gunoi. Nu fac decat sa iti deregleze metabolismul si multe alte complicatii. Ca sa nu mai spun ca da, te ajuta sa slabesti, dar cum le intrerupi te ingrasi la loc( daca nu mai mult) si iti va fi si mai greu sa slabesti apoi. Deci, daca vrei sa asculti sfatul meu, ia frumusel pastilele alea si arunca`le direct la gunoi pentru ca acolo le e locul, nu in stomacul tau Apoi.. fructele.. ei bine, contin si ele zahar, deci nu exagera cu ele. In plus, acestea se consuma ori dimineata, pe stomacul gol, ori la 3 ore dupa masa si niciodata combinate cu alte alimente. La pranz adauga si o salata. Si ce inseamna " la ora 18 mai ciugulesc inca ceva"? Cina e cina, deci o masa, nu ciugulituri. Din cand in cand mai inlocuieste cerealele cu lapte cu o omleta sau niste oua fierte+o feliuta de paine+o rosie/castravete. In restul zilei fa`ti si supe/ciorbe sau chiar si mancare gatita, dar fara faina, fainoase, cartofi, orez(alb), etc si cu ulei putin+o salata. Sunt o gramada de variante, important e sa diversifici meniul ca sa nu te plictisesti. La gustari mai poti manca iaurturi, nuci, seminte, fistic, migdale, etc. Cat despre apa.. foarte bine ca bei destula, insa sper ca stii, apa nu se bea in timpul mesei nici inainte sau dupa cu 30 de minute si nu bea cate 1 l odata, ci gurite mici si dese. La categoria sport.. tine`o tot asa. Cam atat am avut de spus, sper ca nu te`am speriat cu certatul meu, dar eu asa sunt, mai directa Succes!
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]