View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 14 apr 2010, 21:44:01
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal... Corina3434

Buna Corina si Bine ai venit printre noi


Nici nu stiu clar cu ce sa incep ...dar am sa incep cu felicitarile...dar nu pentru kilogramele care le detzi, ci pentru curajul de a ne scrie, pentru curajul de a spune cu voce tare (in scris) ca suferi de "nebunie", pentru parintii deosebiti pe care ii ai si ca au fost atenti la ce faci tu, pentru faptul ca ne ceri ajutor si noua. FELICITARI esti pe drumul cel bun

As vrea sa stiu daca mai suferi de vreo afectiune acum dupa infometarile trase.... in afara de cele psihice

De asemenea, as vrea sa stiu ce papi tu acum intr-o zi normala, un meniu detaliat pe gramaj si calorii (vezi ca ti-l poti face cu ajutorul calculatorului din site- Cum adaug un aliment in calculatorul de calorii?).

Ti-as sugera sa papi din toate - carbo, proteine, fibre, vitamine etc- sa-ti faci un meniu acceptabil si sa urmarim caloriile zilnic impreuna, cu toate slabutele. NU ti-as sugera sa te lasi de sport, dar nu dupa masa, ci practica-l la prima ora sau seara inainte de culcare. Sportul nu ingrasa si nici nu slabeste daca nu este insotzit de o dieta ca atare... bine sa nu vb de extreme; sportul modeleaza si te tine in forma.Iar pentru psihicul tau cred ca sportul e un bun remediudar nu fortza nota, axeaza-te pe muschi si nu pe aouleu sa slabesc sau sa ma ingras. Nu cred ca e cazul sa enumerez efectele benefice ale sportului.

Nu stiu meniul tau zilnic ca sa iti pot da exemple/sfaturi concrete. Asa ca n-am sa fac speculatii si am sa astept sa ne zici ce papi zilnic si cam ce reticente ai fata de ce produse (sotzul meu de exemplu, varsa efectiv daca simte grasime ).
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat