View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 19 aug 2010, 21:03:55
rodica2010's Avatar
rodica2010 rodica2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iun 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 56
Date: 156cm, 66.6kg
Mesaje: 2.853
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 42 ori in 33 mesaje
Implicit Re: Slabute - recidiviste

Citat:
Anterior postat de amy0404 Vezi mesajul
eu am tinut o singura dieta in viata mea,deh..nu se lipesc de mine si din fericire nu am avut parte de efectul yo-yo. A dat jos 3 kg si asa am ramas. Fac mult sport, cam de 5 ori pe saptamana. Nu e de fiecare data intens, dar chiar si fara chef macar 30 min tot fac. Cat despre mancare....nu ma pot abtine de la dulciuri si am zile in care mananc numai dulce. Din pacate, chiar nu exagerez Imi satisfac poftele 1-2 zile apoi incerca sa nu ma mai ating de ele o saptamana si tot asa.... de fiecare data cand mananc mai mult dulce incerc sa recuperez prin sport. Intr-un cuvant am reusit sa ma mentin, cu slabitul e mai greu
Nu e vorba de dieta aici! E vorba de un stil de viata! EU NU AM TINUT NICIO DIETA si am slabit 20 de kg. intr-un an! Mananc si dulce si tot ce vreau. Nu combinati proteinele cu glucidele si totul e ok.Renuntati la prajeli,rantasuri,sucuri,ca oricum alea ne distrug ficatul iar dulcele luati-l din fructe.Nu zice nimeni sa nu mai gustati cateodata si o prajitura,dar lasati-o pe weekend.Eu imi fac si pizza in casa si tot am dat jos.E adevarat ca nu fac in fiecare zi dar la 2 saptamani tot fac.Am renuntat la painea alba in favoarea celei cu secara sau integrala si mananc 2 felii pe zi.Dimineata o incep cu cereale integrale(musli) si lapte de soia cu ciocolata.Iti da energie si iti satisface si nevoia de dulce.Daca vrei,poti! Si eu am momente cand imi vine s-o las balta,dar pe urma dau de voi,ma incurajati, si merg mai departe.Hai,mergem impreuna?
rodica2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1656 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1139 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]