Subiect: Jurnal Cassy
View Single Post
  #1101 (permalink)  
Vechi 16 ian 2011, 23:13:08
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Jurnal Cassy

Citat:
Anterior postat de Cassy Vezi mesajul

Buna Anorien !
Da.. pe mine si daca nu vrei sa ma vezi tot ma vezi.
Multumesc frumos pentru aprecieri . Eu de fel sunt mai optimista si de aceea incerc sa vad partea plina a paharului intotdeauna.. .Da, imi place cum arat si sunt mandra de mine. De la obezitate clasa 1 am ajuns la normoponderalitate ceea ce ma bucura mult,mult de tot.Cateodata ma gandesc ca nici eu nu voi fi niciodata multumita de mine pentru ca asa suntem noi..niciodata multumite cu ce avem. Tin minte ca atunci cand m-am cantarit si mi-a aratat 78 ma gandeam sa ajung macar la 70 si sunt cat de cat multumita. Cand am ajuns la 70, nici de cum nu m-am gandit sa raman acolo.. am continuat dorindu-mi sa ajung macar la 65. Acum, cand sunt sub 65 imi doresc cu tarie sa schimb prefixul..sa vad macar 59, pentru ca sincer nu-mi aduc aminte sa fii vazut cifra 5 vreodata la cantar..
Azi ma simt mai bine..umpic mai motivata. Eu sper sa nu fie nevoie sa imi fac poftele..pentru ca sunt mari ele asa, o sa gust doar, cred ca pot .
Foarte bine, Cassy, ramai optimista si vei vedea ca vei ajunge si la cifra 5 Arati f. bine si ai motive sa fi foarte mandra de tine, asta e atitudinea potrivita.

Bafta in continuare!
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]