Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #1111 (permalink)  
Vechi 09 mai 2014, 12:21:07
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul
tanti chalene e cu capul . a doua oară când fac burn intervals şi mă dă pe spate, încă nu reuşesc să fac toate repetările de triceps cu mâinile deasupra capului, plus vreo două rânduri de ţopăieli (nu mai zic că-s modificate, ca să nu-mi omor încheieturile la gabaritul meu)... subscriu la ce a zis michelina acum nişte zile, după o oră de din astea eşti udă pe toate părţile
sigur că după o zi de zbânţuială dimineaţă nu m-am trezit, deci iar fac diseară mişcarea. eh, măcar s-o fac, indiferent când.

azi cheat meal cu nişte fornetti nenorociţi (cum ziceam, nu m-am putut dezlipi de pat), iar diseară gătesc. să văd ce mai râcâi de prin frigiderul cam gol (şi a venit şi dragul, pe care nu-l pot ţine cu două frunze de salată).
am nişte cod file la congelator şi nu ştiu cum să-l fac.
O da, stiu exact despre ce vorbesti.. Exercitiilea alea ptr triceps sunt criminale.. tin minte ca strangeam din dinti pe la sfarsit si nu ma lasam, chiar daca ma ardea ca naiba muschiul..

Codul il poti face ori la cuptor, in foaie de copt (en papillotte, sa ma dau mare ca stiu expersii din astea smechere ) .. Adica faci asa: iei o foaie de copt, pui pe ea niste legume gen dovlecei feliati, broccoli, ciuperci, de vrei tu, peste pui fileul, apoi peste file pui niste rosii, masline sau chiar capere daca ai.. lamaie, condimente, ulei de masline si apoi invelesti toata grozavia asta in folie (ca un cocon ). Dai la cuptor si dupa vreo 20 de min desfaci folia oleak ca sa iasa aburul si sa se evapore un pic lichidul.. Il mai ales vreo 15 min la cuptor si e gata.. De fapt timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor, oricum pestele se face imediat.. Daca ai si ceva sos de soia, sos de peste e mai bine, il pui peste peste , asta daca iti place.. Sau poti pune ardei iute


Alta reteta ar fi, file de cod gatit in tigaie cu un sos de rosii, ciuperci, usturoi, patrunjel, codimente, bla bla bla..
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Kclaudyia:
lidiuta (09 mai 2014), Zoe (11 mai 2014)