Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #1112 (permalink)  
Vechi 09 mai 2014, 12:24:05
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul


Stai ca m-au trecut niste fiori reci cand am vazut la ce ora te scoli pentru sport. Stiu ca zisesem zilele trecute ca ma fac regina sportului, dar abdic si-ti dau tie coroana. Tot respectul, m-am culcat la ora aia, dar de sculat nici vorba.

Deci zici ca e hardcoreala la Chalene, ia sa ma apuc si eu dupa Ripped. Bravo pentru scadere, apropo! Eu in continuare sunt blocata la 88 dupa aproape 2 saptamani. (ranjet panicat)

Poate vine vreo fata cu o idee buna pentru gatit codul, as incerca sa mananc mai mult peste, deocamdata sunt la nivelul "ton in conserva ocazional pentru ca e prea scump si doar Rio Mare imi place de fitoasa ce sunt".

Happy Friday!
Daca te-ai blocat inseamna ca trebuie sa ii dai un boost organimsului.. Incearca sa faci o ciclizare a caloriilor (adicatelea mananci azi mai putne, maine mai multe, etc) sau schimba ceva la activitatile sportive.. Fa ocazional si cate un HIIT, la inceput low impact, pana te obisnuiesti.. Antrenamentele pe intervale, ciurcuitele, sunt excelente ptr burning fat..

Ooo daaa! Recomand din suflet Chalean!! Ai sa vezi cat de tare iti transpofra corpul
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Kclaudyia:
CezaraCezarului (09 mai 2014)