View Single Post
  #11224 (permalink)  
Vechi 31 iul 2012, 07:42:21
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Nu te judeca nimeni aici, dar eu un lucru nu inteleg, mai Diano!

Cum poti sa vorbesti in asemenea termeni despre tine si a doua zi, daca iti spune un strain niste cuvinte frumoase esti bine-dispusa deodata? Si mie imi plac complimentele si sunt complet de acord ca ai tot dreptul sa te simti alt om cand te stii admirata.

Dar eu nu inteleg cum poti sa fii atat de critica cu tine insati in rest. Ce poate sa iti spuna un strain si sa anuleze pentru o vreme toate gandurile si parerile urate pe care le ai despre tine? Pentru ca la tine starea asta de bine poate sa treaca intr-o clipita daca te uiti in oglinda si ti se nazare tie ca arati nu stiu cum.

Nu vreau sa fiu lupul moralist, vreau doar sa spun ca ar trebui sa lucrezi mult mai mult la capitolul iubire de sine. Ca degeaba te place ala si iti zice ala ceva, daca tu maine vii aici si esti iar suparata pentru ca TI SE PARE (pentru ca nu e adevarat, nu esti in NICIUN caz grasa) ca esti ... diverse apelative.

Trebuie sa iti dai seama ca tu esti de fapt atat de frumoasa, atragatoare si slabuta pe cat spun barbatii respectivi. Nu conteaza daca au intentii mai mult sau mai putin onorabile important e ca le atragi atentia, atat prin fizic, cat si prin personalitate.

Eu consider ca daca iti era menit sa fii o pitipoanca batuta in cap, puteai sa fii deja dar universul are planuri mai mari pentru tine Nu te mai compara cu toate fufele care poate ca arata bine...dar cam atat.

Bucura-te de complimente, dar nu lasa asta sa fie doar o bucurie de moment, baga toate laudele la sertar, pana cand or intelege si piticii tai ca nu ai motive de tristete in ceea ce priveste greutatea. Da, oricine poate sa fie intr-o conditie fizica mai buna si sa mai slabeasca un pic. Dar nu trebuie sa faci o obsesie din asta. Ai un baiat care te iubeste langa tine, esti tanara, frumoasa si desteapta. Un loc de munca frumos iti mai trebuie, si sunt toate in grafic.

Am aberat atata...ideea de baza e ca vreau sa zambesti mai mult, mai des, mai increzator! Pupici!

P.S. Sper ca nu te-am deranjat cu acest mesaj
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]