View Single Post
  #1125 (permalink)  
Vechi 01 mar 2012, 21:14:56
grasuta1961's Avatar
grasuta1961 grasuta1961 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Oltenita, Romania
Vârsta: 62
Date: 165cm, 82kg
Mesaje: 3.222
Aprecieri acordate: 797
Am fost apreciat(a) de 1.294 ori in 735 mesaje
Implicit Re: Jurnal de dieta grasuta1961

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
tu esti culmea sa stii. Raportul dintre inaltime si greutate la tine e mult mai bun decat e la mine. Mult, mult mai bun. Nu te mai considera grasa..si fii fericita ca arati foarte bine. Eu sa stii ca am celulita!! Si ma uitam ca are si fiica-mea..desi e sportiva de performanta. Deci..face sport mult si zilnic..si totusi are ceva celulita la 18 ani. Ma doare sufletul ca sufera..dar cred ca e genetic..In fine..zic si eu ca sa ma simt mai bine!! De hranit eu am hranit-o cum s-a putut de sanatos si de bine!!

[COLOR=darkred][FONT=Comic Sans MS]Acum vazui si meniul tau..plsss scoate painea alba..inlocuieste-o cui paine de secara. Scoate zaharul brun de la cafea. Incearca fara zahar o vreme..daca nu poti si nu poti atunci cumpara stevia. E cel mai acceptat indulcitor. Scoate femeie Napplitana ce-ai cazut in cap ?!?! >
Buna scumpa !!!

Mesajul asta e adresat mie???Eu nu beau cafeaua cu zahar.Cu zahar brun beam nesul ,insa d epe 2 ianuarie eu n-am mai pus zahar in gura.Raportul e mai bun decat al tau pentru ca eu am cu 5 cm mai mult ca tine,insa iti spun eu ca nu arat bine ,sunt grasa.Nu incerc acum sa ma victimizez si sa plang aici sa astept laude,insa nu sunt nici pe departe la corp ca tine.Tu esti faina ! Eu am sunculite.Am sani marisi i-as fi vrut mici.Insa D-zeu nu ne da tocmai ce vrem noi sau mai bine zis vrem ce nu avem.Si eu nu mananc napolitane.Sigur te-ai uitat la meniurile mele???!!!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post854369


Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti,ceea ce spui si ceea ce faci.



grasuta1961, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Răspuns cu citat